Zuurstofbehandeling

Zuurstofbehandeling ( O2 ) infusions van Intraceuticals is een unieke ervaring met een direct zichtbaar resultaat.

Deze speciale behandeling verminderd fijne lijntjes en rimpels, egaliseert de teint en geeft een frisse rosé egale huid, kleinere poriën, een betere bloedcirculatie, rimpeltjes blijven langer weg en verminderen iets.

De huid wordt gevoed met geconcentreerde zuurstof in deze rustige en ontspannen behandeling.

Een optimaal resultaat en een aanrader is om voor een zuurstofbehehandeling een microdermabrasiebehandeling toe te passen. Dit om de huidlagen dunner te maken zodat de werkstoffen (hyaluronzuur) de diepere huidlagen bereiken.

Hierdoor behaald u een mooier effect en een langer resultaat.

De behandeling:

Met een soort druk injectie ( osmotische druk) wordt zuurstof onder de huid gespoten. Dit is geheel pijnloos, het voelt zelfs prettig en koel. Zuurstof en andere werkzame stoffen waaronder hyaluronzuur ( een lichaamseigen stof, en de grootste vochtbinder in ons lichaam) die in de serums zitten worden geactiveerd door de hoge druk en dringen daardoor dieper in de huid.

foto zuurstofbehandeling

Kuurverband

Het mooiste resultaat geeft de zuurstofbehandeling in kuurverband. aangeraden wordt om de kuur 6 weken achter elkaar 1 x per week te herhalen. Zo krijg je een opbouwend effect voor een langer en effectiever eind resultaat. Belangrijk is wel om de kuur 1 x per 5-6 weken hierna te blijven herhalen, en te onderhouden met het juiste geadviseerde product.

Direct mooi voor een speciale gelegenheid !!

Hierdoor krijg je actiever effect op acne, littekens, striae, rosacea. Of het zuurstof tegen rimpels helpt blijft discutabel, er is nog te weinig wetenschappelijk onderzoek naar gedaan.

Maar de ervaringen van mensen die de behandelingen hebben ondergaan is zeer positief. Het wordt vooral als een tijdelijke jeugdige boost gezien, vlak voor een feest of een speciale gelegenheid, bijv voor een huwelijksdag.

Na de behandeling ziet de huid er stralend liftend en jeugdig uit. Er ontstaat een prachtige glans, poriën zijn verfijnd, en droogterimpeltjes zijn verdwenen.

Start typing and press Enter to search