Zonnebrandcréme over de make-up aanbrengen, kan dat?

 In Huidproblemen, Huidverzorging, Laatste nieuws, Schoonheidssalon, Tips en Advies

Zonnebrandcrème

Om beschermd tijdens de lente en zomerdagen buiten te lopen moeten we ons insmeren met zonnebrandcrème. Volgens de dermatologen moeten we iedere twee uur smeren, maar dat gebeurt lang niet altijd. En toch willen we ook graag onze foundation of fond de teint blijven gebruiken.

Een gouden tip is om poeder over poeder te gebruiken en crème over crème. Gebruik dus nooit poeder wanneer je nog van plan bent om zonnebrandcrème aan te brengen. Wanneer je toch graag een kleur op je huid wilt blijven aanbrengen met bescherming dan heb ik het volgend advies voor je.

Om toch een zonnebrandcrème en foundation samen te gebruiken heeft Babor een zonnebrandcrème die wel te gebruiken is in combinatie met foundation. Breng eerst oogcrème aan en dan de zonnebrandcrème na je reiniging, veel mensen hebben last van brandende ogen bij een zonneproduct. Dat is op deze manier prima te voorkomen. Nadat deze zijn ingetrokken kun je je foundation aanbrengen.

DR.BABOR ULTIMATE PROTECTION FACTOR 50

 

Zonnemake-up

Erg handig zijn de zonnemake-up of de terrasdoosjes spf 50, wanneer je make-up niet vaarwel kunt zeggen. Deze zijn verkrijgbaar in een light 01 en medium 02 teint. Gebruik het als je dagelijkse foundation door het met een sponsje na je reiniging en dagcrème aan te brengen. Vergeet niet de tere huid rondom je ogen.Babor Sun Make-Up Light 01

Voor een optimale bescherming kun je het beste de zonnemake-up in twee dunne laagjes aanbrengen. En daarna de verder gewenste oogmake-up zoals je gewend bent.
Verstandig is om deze zonnemake-up iedere twee uur te herhalen. Een fijn pluspunt is dat hij makkelijk in iedere handtas past, en ideaal voor mensen met een zonneallergie.

BABOR ANTI-AGING SUN CARE SPF 50 01 LIGHT EN 02 MEDIUM

 

 

BB-Créme

Deze getinte dagcrème heeft een spf 20 en breng je makkelijk aan zodat je op een licht zonnige dag toch enige vorm van bescherming hebt op je gezicht. De BB crème laat zich het mooiste aanbrengen door eerst een serum of ampul op je huid te gebruiken.BABOR Advanced Biogen Age Preventing BB cream 02 zacht getinte anti-aging crème Hij geeft een mooie egale en glanzende dekking, en zo kun je een zonnecrème als dagcrème gebruiken. Deze crème hydrateert goed zonder te plakken. Zon of geen zon, zo gebruik je zonnecrème en dagcrème om je huid tegen kanker én veroudering te beschermen.

ADVANCED BIOGEN BB CRÈME 01 LIGHT EN 02 MEDIUM

 

 

 

TIP:

MOCHT JE TIJDENS WARME ZOMERDAGEN JE MAKE-UP VOOR EEN FEESTJE OF EEN ANDERE GELEGENHEID PERFECT WILLEN HOUDEN, SPRAY DAN EVEN EEN LICHTE NEVEL VAN DE THEMAL SPRAY OVER JE GEZICHT NA HET AANBRENGEN VAN DE MAKEUP.

LATEN DROGEN EN JE ZIET ER DE HELE DAG STRALEND UIT.

Hartelijke groet,

Moncy Klein

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

ReinigenHaarproblemen Mighty Rice Volume