Vitamine Infuus door Cosmetisch Arts Maarten Facee Schaeffer

 In Geen categorie, Huidverbetering, Huidverjonging, Laatste nieuws, Schoonheidssalon, Tips en Advies

Vitamine Infuus

Vitamine infuus of ook wel vitamindrips genoemd worden steeds populairder bij een breed publiek. Deze infusen kunnen een zeer goede aanvulling zijn op je gezondheid wanneer je net steeds tegen de grens aan balanceert. In BN Nederland zijn deze al een lange tijd bekend.

Wanneer kun je dit toepassen?

Wanneer je veel vliegt, een hoge werkdruk hebt, gestrest bent en/of overwerkt, een zwaar beroep hebt, fanatiek sport is dit een oplossing. Ook bij herstel van veel sport, chronische vermoeidheid of het in balans brengen van de hormonen worden deze infusen toegepast.

Oudere patiënten die kiezen vaak voor een anti-aging behandeling. Mensen met klachten, werkende moeders, bij huidproblemen of een overactief sociaal leven, vooral in het weekeinde werkt het snel en effectief.

Vitamine Infuus Beauty Studio 13 Eelde-Paterswolde

Welke infusen zijn er?

Energy Drip:

De samenstelling van dit infuus is op basis van magnesium en kan direct helpen om zowel fysieke als mentale prestaties te boosten en de gevolgen van een Jet Lag te verlichten. Deze drip kan helpen om ontstekingen te verminderen en levert een energieboost evenals volledige hydratatie.

Vitamine Drip:

De samenstelling van dit infuus is op basis van vitamine B en vitamine D. Deze vitaminen kunnen de weerstand een boost geven waardoor de kans op ziek worden minder wordt. Daarnaast kan de Drip een energieboost geven en helpt het om het lichaam te ontgiften.

Beauty Drip:

Laat de huid stralen met een samenstelling van Zink en glutathion. Zink speelt een belangrijke rol voor een gezonde huid en gezond haar. Glutathion bestrijdt vrije radicalen die pigmentatie van de huid kunnen veroorzaken. Glutathion is de meest krachtige antioxidant die de cellen helpt zichzelf te beschermen. Daarnaast zorgt deze Drip voor een volledig hydraterend effect waardoor de huid op haar mooist zal zijn. Sommige cliënten hebben extra supplementen nodig voor haar en nagels.

Detox Drip:

Dit infuus is op basis van Alpha Lipon. Deze stof helpt bij het detoxen en sporten door de afvoer van afvalstoffen te boosten en het lichaam te ontgiften. Dit infuus helpt bij het afvoeren van deze vetstoffen voor een sneller resultaat. Ook zeer mooi en aan te raden in combinatie met een bindweefselmassage.

Everything Drip:

Dit infuus is perfect voor wie een mega boost kan gebruiken. Deze samenstelling is goed in te zetten bij een Jet lag, een nacht doorwerken of een nachtje doorhalen voor plezier. De hydratatie wordt hersteld, het lichaam wordt ontgift en de Drip levert een directe energieboost.

V.I.P. Drip

Dit infuus wordt helemaal op maat gemaakt om aan de wensen van de cliënt te voldoen. In overleg met de arts wordt gekeken naar welke samenstelling het beste aansluit bij de doelstelling. Voor VIP´s only.

Wie voert de Vitamine Infuus behandeling uit?

De behandeling wordt uitgevoerd door drs. Maarten Facee Schaeffer. Hij is zeer ervaren in deze infusen en voert deze al een jaar of 4 uit. Samen met hem worden uw wensen besproken en de cocktail samengesteld. Het infuus wordt d.m.v. een naald in de bloedbaan gebracht. Op deze manier neemt het lichaam de vitaminen, mineralen, aminozuren en anti-oxidanten snel op zodat  het lichaam een boost krijgt.

Hoe lang duurt een Vitamine Infuus behandeling?

De totale behandeling neemt ongeveer een uur in beslag. Inbrengen en opname van het infuus duurt ongeveer een half uur.

Zijn er contra- indicaties?

De behandeling wordt niet aangeraden indien er:
•sprake is van een aandoening aan de lever, schildklier of nieren
•in combinatie met een chemo therapie
•bij allergie voor soya en pinda

Daarnaast is het belangrijk om elke andere aanwezige aandoening en/of medicatie gebruik te overleggen met de behandeld arts zodat de samenstelling van het infuus hier op aangepast kan worden indien nodig.

Zorg altijd voor een gezond gebalanceerd dieet in combinatie met voldoende beweging. De infusen kunnen een aanvulling zijn maar geen substituut.

Zijn er risico’s?

De behandeling is veilig en de afgemeten doseringen en verhoudingen van de Vitamine infusen zijn uitermate grondig getest en voldoen aan de medische normeringen. Er kan wat lokale irritatie optreden op de plaats van het prikje en er is een zeer klein risico op een allergische reactie.

Wie voert de behandeling uit?

De behandeling wordt uitgevoerd door cosmetisch arts Maarten Facee Schaeffer. Maarten is zeer gespecialiseerd in Vitamine infusen en heeft hier als één van de weinige artsen veel ervaring mee. In Amsterdam bij Knap Clinic voert hij deze behandelingen dagelijks uit in samenwerking met huisartsen en fysiotherapeuten.

• Bij Beauty Studio 13 zijn Vitamine Infusen zijn niet geschikt voor mensen onder 18 jaar of in geval van zwangerschap

Interesse?

U kunt via ons contactformulier een afspraak maken voor een GRATIS consult

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search