Schoonheidssalon-Kapsalon

Studio 13 Master in Skin & Hair

MoncyKlein_BABORBeautyStudio13Schoonheidssalon-kapsalon Studio 13 bevindt zich in Eelde-Paterswolde, tussen de steden Groningen en Assen grenzend aan Haren. Er is een ruime gratis parkeergelegenheid.

Mijn visie betreft schoonheid in al haar vormen, en ik Moncy Klein eigenaresse van deze schoonheidssalon en kapsalon begeleid u dan ook persoonlijk, tijdens iedere behandeling.

In de 34 jaar ervaring als ondernemer is het voor mij duidelijk geworden dat ik mij meer op mijn vakgebied wilde specialiseren, en niet alleen maar de bedrijfsvoering. De eerste 10 jaar heb ik een eigen onderneming geleidt met 10 personeelsleden. Door deze ervaring is voor mij hierin het keerpunt gekomen.

Wat ik heb ontdekt is dat er veel vraag is naar persoonlijke en professionele aandacht op het gebied van huid en/of haarverzorging.

Professionele behandelingen en producten die werken en direct resultaat geven.

En met mijn no-nonsens aandacht is dit waar het in mijn schoonheidssalon en kapsalon om draait.

Mijn professionele behandelingen bestaan uit:

  • Het bespreken van uw wensen die hier centraal staan
  • Het geven van een deskundig huid en / of haar advies
  • Het samenstellen van een behandelplan
  • Het samenstellen van een passende verzorgingslijn voor thuis

Dit is het concept van Studio 13 Master in Skin & Hair

Of het nu gaat om huid- en / of haarverzorging, huid- en of haarverbetering of huid- en / of haaradvies, wij werken met exclusieve en zuivere producten.

In de schoonheidssalon werken wij met de huidverzorgings- en huidverbeteringsproducten  van PCA Skin en Babor. In de kapsalon met het Sulfaat vrije Oolaboo Luxury Hair Care en Ecologic haarverf.

Schoonhedssalon_kapsalon_BeautyStudio13

Ik ben huidspecialiste, schoonheidsspecialiste, tophairstyliste, visagiste en heb de specialisaties acné, bindweefselmassage en lymfedrainage.

Huidtherapie Chemische Peelings, Masterclass Medische Schoonheidsspecialist voor het behandelen van acne littekens

Tevens heb ik de opleiding dermatologie voor de schoonheidsspecialist basis en gevorderden gevolgd.

Jaarlijks volg ik zoveel mogelijk trainingen en congressen en  mijn accreditaties om bij te blijven op mijn vakgebied.

Indien mogelijk kunt u voor de specialisaties vergoedingen ontvangen, deze kunt u nazien op uw zorgpolis of u hiervoor in aanmerking komt.

Ik ben er van overtuigd dat onze prijs/kwaliteit verhouding in de juiste balans is, en dat vind ik erg belangrijk. In onze schoonheidssalon en kapsalon vindt u een groot assortiment aan behandelingen en producten onder één dak.

Bij mij kunt u op afspraak altijd terecht voor een gratis intake voor huid- en / of haar advies.

Houdt u van een goed opgeleide vakvrouw, professionaliteit, rust en exclusieve kwaliteit, en heb ik u interesse gewekt? Dan adviseer ik u om een afspraak te maken via onderstaand contactformulier.

Studio 13 Master in Skin & Hair ziet uit naar uw komst

Hartelijke groet,
Moncy klein

Start typing and press Enter to search