Schoonheidsbehandeling en huidverbetering in Eelde-Paterswolde:

Schoonheidsbehandeling:

Tijdens onze schoonheidsbehandeling bespreken wij  wat uw huid nodig heeft en behandelen haar met op uw huid afgestemde producten. Tevens ontvangt u van ons altijd een behandelplan om uw huid thuis in een optimale conditie te houden.

Huidverbetering en Anti-Aging

PCA schoonheidsbehandeling en huidverbetering op maat

Deze professionele behandelingen, aangevuld met dagelijkse huidverbeteringsproducten, versnellen het proces naar het uiteindelijke resultaat. Of je nu lijntjes en rimpels wilt verminderen, de structuur van de huid wilt verbeteren, roodheid of littekens door acne wilt verminderen, PCA heeft de juiste behandelingen en producten voor jou!

Informeer vandaag nog bij jou PCA huidspecialist om een behandelplan te laten samenstellen, helemaal afgestemd op jou huid.

Lees meer over een PCA schoonheidsbehandeling op maat

Forlle’d huidverbetering uit Japan

Wanneer je huid goed op peil is door de juiste peelingen, vitaminen, antioxidanten en peptiden kun je een stap verder gaan met Forlle’d. Deze producten en behandelingen bevatten een Nobelprijs-winnende nanoceltechnologie en gaat nog dieper de huid in.

Lees meer over Producten en schoonheidsbehandelingen behandelingen van Forlle’d

dr.K

Voor iedereen die anti-aging en huidverbetering hoog in het vaandel heeft staan zijn er nieuwe ontwikkelingen op het gebied  van pré, pro en postbiotica.

Alle producten van dr.K zijn bedoeld om de microbiële en fysieke barrièrefunctie van de huid te verbeteren, hierdoor wordt de huid versterkt.Het is ontwikkeld om ontstekingsstoornissen in de huid te reguleren en de gezondheid op de huid op alle aspecten te verbeteren.

Lees meer over dr.K schoonheidsbehandelingen en producten voor de gevoelige huid

Nimue schoonheidsbehandelingen

De behandelingen en producten van Nimue leveren optimale concentraties voedingsstoffen van farmaceutisch niveau, sublieme anti-oxidanten, phytoceuticals van superieure kwaliteit, peptiden en andere krachtige actieve ingrediënten. Deze formules werken onder de oppervlakte van de huid om de gezondheid en uitstraling van de huid actief te verbeteren.

Lees meer over Nimue schoonheidsbehandelingen en producten

Pigmentvlekken in het gezicht

Pigmentvlekken behandelen is zeer goed mogelijk. Zeker met de allernieuwste ontwikkelingen met de producten van Me-Line. Deze zijn hier speciaal voor ontwikkeld.Het is vaak een lang traject maar de resultaten zijn erg goed. Belangrijk is wel dat je je na de behandeling goed aan de regels houdt ivm zon en thuisgebruik van producten. Doe je dit niet dan zal dit het resultaat beïnvloeden.

Lees meer over pigmentvlekken in het gezicht

Pigmentvlekken verwijderen met Spot Reducer

Heb je last van een pigmentvlekje in je gezicht? Bij deze behandeling bevriest de bovenste hypergepigmenteerde cellaag. Dit gebeurd binnen enkele seconden doelgericht en gecontroleerd met CO2 gas.

Deze kou laat het water in de cellen en cel tussenruimten bevriezen. Bevroren water zet uit en laat de celmembranen barsten. Het behandelde oppervlakkige weefsel van de pigmentvlek maakt zich los van de van de celverbinding. Deze droogt in wordt een korstje en valt er uiteindelijk af.

Lees meer over een pigmentvlek in het gezicht

Permanente make-up

Heb jij bijna geen wenkbrauwen of zijn deze door medicijnen of ziekte verdwenen? Dan is permanente make-up de oplossing. Ook wanneer je eyeliners uitlopen of je brildragend bent, worden je lippen smaller of verdwijnt de kleur op je lippen… krijg je lijntjes in je bovenlip? P

Permanente make-up biedt zoveel prachtige oplossingen.

Bij ons in de salon is Ahmed Turkkani permanent make-up specialist uit Amsterdam aanwezig.

Lees meer over permanente make-up

 

 

Behandelingen met apparatuur

Micro Needling

Zeer behoedzame ANTI-AGING EN HUIDVERBETERENDE behandeling, die het mogelijk maakt om zeer effectieve werkstoffen zoals HYALURONZUUR beter en dieper in de huid te werken.

Met behulp van steriele wegwerpnaalden wordt de huid tijdens de MICRO NEEDLING BEHANDELING aan de oppervlakte geperforeerd, om deze voor anti-aging werkstoffen ( (MOIST EN FIRM BOOSTER CONCENTRAAT) meer doorlaatbaar te maken. Geselecteerde werkstoffen ( HYALURONZUUR ) worden precies daar in de huid aan gebracht waar ze nodig zijn en het
meeste effect hebben. ( binnenkort in ons instituut)
Deze behandeling geschiedt alleen met de door ons voorgeschreven huidverzorgingsproducten. 

Lees meer over microneedling antiaging behandelingen
Volg na de behandeling het advies van uw schoonheidsspecialiste op.

Zuurstofbehandeling voor volume in je gezicht

Het Rejuvenate serum werkt liftend, hydraterend en verstevigend op de huid.

Zuurstof onder hoge druk helpt bij het leveren van activerende werkstoffen die het verouderen van de huid in de diepere lagen tegen gaan. Deze koelt en kalmeert tegelijk.

Direct na de behandeling ziet de huid er fris en vitaler uit. De huid voelt steviger aan, droogte rimpeltjes zijn ster verminderd waardoor de huid er strakker uitziet. De behandeling is geschikt voor alle huidtypen.

Optimaal resultaat in combinatie met een microdermabrasie of fruitzuurbehandeling in kuurverband. Door het directe resultaat een perfecte behandeling voor speciale momenten, huwelijk etc.

Lees meer over een zuurstofbehandeling voor je gezicht

Volg na de behandeling het advies van uw schoonheidsspecialiste op.

Huidtherapie en Laserbehandeling

De huidtherapeut verzorgt de laserbehandeling  en huidtherapie. Wij werken samen met huidtherapeut Esther Venhoven.

Lees meer in onze blog huidtherapie en laserbehandelingen

Injectables:

Minder rimpels in je gezicht? Uw eigen schoonheid weer terug halen door kleine correcties, dit kan met injectables botox en/of fillers in het gezicht. Ook een boost voor je huid kan met een profhilo behandeling door de cosmetisch arts.

Met botox, hyaluronzuur en sculptra, semi-permanente fillers. Laat u informeren door NVCG cosmetisch arts Robin Snijders afgestudeerd en erkend cosmetisch arts. Een consult is altijd vrijblijvend en kosteloos.

Lees meer over fillers en botox of profhilo door cosmetisch arts

Therapeutische Behandeling

Veel zorgverzekeraars vergoeden gedeeltelijk of geheel de kosten van acne, laserbehandeling of huidtherapie. Eventuele informatie over vergoedingen zijn terug te vinden in uw polisvoorwaarden.

EEN BEHANDELING GESCHIEDT VOLGENS DE RICHTLIJNEN VAN DE ANBOS EN DE ZORGVERZEKERAAR.

Lees meer over acne behandelingen door specialist

Haarstudio

Haarbehandelingen bij Studio 13 Master in Skin & Hair zijn alle  persoonlijk en exclusief, in de kapsalon werken wij 1 op 1.

Dat houdt in dat er persoonlijke service is, en met aandacht naar u geluisterd wordt. Wij behandelen uw haar en hoofdhuid met respect en verzorgen deze met de beste natuurlijke ingrediënten.

Wij zijn geen standaard kapsalon en gaan er vanuit dat u ons advies opvolgt. Dit door uw haar te verzorgen door de door ons gegeven adviezen. Uit ervaring weten wij dat wij samen alleen op deze manier tot het beste resultaat kunnen komen.

Lees meer over onze exclusieve kapsalon

 

Behandelinfo:

Tijdens onze schoonheidsbehandeling of iedere andere behandeling in ons instituut wordt uw huid deskundig bekeken. Dankzij de gevolgde opleiding medische schoonheidsspecialist en dermatologie voor de schoonheidsspecialist basis en gevorderden zijn wij in staat om eventuele onregelmatigheden aan u te melden.

Hierbij proberen wij u een passend advies te geven.

Start typing and press Enter to search