Schoonheidsbehandeling en huidverbetering in Eelde-Paterswolde:

Schoonheidsbehandeling:

Tijdens onze schoonheidsbehandeling bespreken wij  wat uw huid nodig heeft en behandelen haar met op uw huid afgestemde producten. Tevens ontvangt u van ons altijd een behandelplan om uw huid thuis in een optimale conditie te houden.

Huidverbetering en Anti-Aging

PCA

Deze professionele behandelingen, aangevuld met dagelijkse huidverbeteringsproducten, versnellen het proces naar het uiteindelijke resultaat. Of je nu lijntjes en rimpels wilt verminderen, de structuur van de huid wilt verbeteren, roodheid of littekens door acne wilt verminderen, PCA heeft de juiste behandelingen en producten voor jou!

Informeer vandaag nog bij jou PCA huidspecialist om een behandelplan te laten samenstellen, helemaal afgestemd op jou huid.

Pigmentvlekken verwijderen met Spot Reducer

Bij deze behandeling bevriest de bovenste hypergepigmenteerde cellaag. Dit gebeurd binnen enkele seconden doelgericht en gecontroleerd met CO2 gas.

Deze kou laat het water in de cellen en cel tussenruimten bevriezen. Bevroren water zet uit en laat de celmembranen barsten. Het behandelde oppervlakkige weefsel van de pigmentvlek maakt zich los van de van de celverbinding. Deze droogt in wordt een korstje en valt er uiteindelijk af.

 

 

Behandelingen met apparatuur

Micro Needling

Zeer behoedzame ANTI-AGING EN HUIDVERBETERENDE behandeling, die het mogelijk maakt om zeer effectieve werkstoffen zoals HYALURONZUUR beter en dieper in de huid te werken.

Met behulp van steriele wegwerpnaalden wordt de huid tijdens de MICRO NEEDLING BEHANDELING aan de oppervlakte geperforeerd, om deze voor anti-aging werkstoffen ( (MOIST EN FIRM BOOSTER CONCENTRAAT) meer doorlaatbaar te maken. Geselecteerde werkstoffen ( HYALURONZUUR ) worden precies daar in de huid aan gebracht waar ze nodig zijn en het
meeste effect hebben. ( binnenkort in ons instituut)
Deze behandeling geschiedt alleen met de door ons voorgeschreven huidverzorgingsproducten. Lees meer in onze blog micro needling
Volg na de behandeling het advies van uw schoonheidsspecialiste op.

Zuurstofbehandeling

Het Rejuvenate serum werkt liftend, hydraterend en verstevigend op de huid.

Zuurstof onder hoge druk helpt bij het leveren van activerende werkstoffen die het verouderen van de huid in de diepere lagen tegen gaan. Deze koelt en kalmeert tegelijk.

Direct na de behandeling ziet de huid er fris en vitaler uit. De huid voelt steviger aan, droogte rimpeltjes zijn ster verminderd waardoor de huid er strakker uitziet. De behandeling is geschikt voor alle huidtypen.

Optimaal resultaat in combinatie met een microdermabrasie of fruitzuurbehandeling in kuurverband. Door het directe resultaat een perfecte behandeling voor speciale momenten, huwelijk etc.

Lees meer in onze blog zuurstofbehandeling
Volg na de behandeling het advies van uw schoonheidsspecialiste op.

Huidtherapie en Laserbehandeling

De huidtherapeut verzorgt de laserbehandeling  en huidtherapie.Lees meer in onze blog huidtherapie en laserbehandelingen

Injectables:

Uw eigen schoonheid weer terug halen door kleine correcties, dit kan met injectables en/of fillers

Met botox, hyaluronzuur en sculptra, semi-permanente fillers. Laat u informeren door NVCG cosmetisch arts Robin Snijders van Knap Annebeth Kroeskop BV. Een consult is altijd vrijblijvend en kosteloos.

Lees meer in onze blog injectables

Therapeutische Behandeling

Veel zorgverzekeraars vergoeden gedeeltelijk of geheel de kosten van acne, laserbehandeling of huidtherapie. Eventuele informatie over vergoedingen zijn terug te vinden in uw polisvoorwaarden.

EEN BEHANDELING GESCHIEDT VOLGENS DE RICHTLIJNEN VAN DE ANBOS EN DE ZORGVERZEKERAAR.

 

Behandelinfo:

Tijdens onze schoonheidsbehandeling of iedere andere behandeling in ons instituut wordt uw huid deskundig bekeken. Dankzij de gevolgde opleiding medische schoonheidsspecialist en dermatologie voor de schoonheidsspecialist basis en gevorderden zijn wij in staat om eventuele onregelmatigheden aan u te melden.

Hierbij proberen wij u een passend advies te geven.

Start typing and press Enter to search

Vakantiemelding

Let op; Wegens vakantie wordt uw bestelling vanaf 16 augustus verzonden.