Quanis Dermafiller behandeling

 In Geen categorie, Huidverbetering, Huidverjonging, Huidverzorging, Laatste nieuws, Schoonheidssalon

Quanis Dermafiller

Wat is het?

De uit Japan afkomstige Quanis dermafiller is een pleister (eyepad), waaraan piepkleine gekristalliseerde hyaluronzuurpuntjes in combinatie met collageen en vitamine C zijn bevestigd. Deze worden reeds door vele BN-ers wekelijks gebruikt.

De kristallen werken als  kleine naaldjes die, gevuld met hun werkzame stofjes, doordringen tot diep in de hoornlaag. Ze versmelten met én in je huid. Zo kun je rimpels op de gewenste plaatsen opvullen zonder direct fillers of injectables toe te passen.

rimpels vullen zonder fillers

Hoe werkt het

Quanis Dermafiller is opgebouwd uit micro naaldjes van gekristalliseerd hyalluronzuur. De grootte van de gekristalliseerde hyaluronzuur micro naaldjes is 200 of 300 micron, wat penetratie in en opname door de huid aanzienlijker comfortabeler, makkelijker en effectiever maakt.

Hyaluronzuur in zijn natuurlijke vorm, heeft een grote moleculaire structuur waardoor het insluizen in de huid zeer moeilijk tot stand komt. Het is een belangrijke werkstof voor de huid, het is een lichaamseigen werkstof. Zelfs cosmetisch artsen werken met hyaluronzuur en spuiten deze in als filler.

Quanis Dermafiller bevat oplosbare micro naaldjes opgebouwd uit hyaluronzuur met kristallen. Deze penetreren gemakkelijk in de huid, lossen op en zorgen vervolgens voor een optimale werking.

Bij het aanbrengen van het product voel je een lichte prikkeling doordat de micro naaldjes in de huid penetreren en oplossen. De hyaluronzuur micro kristallen zorgen in de huid voor het herstel van de vochtbalans.

De fijne rimpeltjes in de huid die ontstaan zijn door droogte of veroudering worden van binnenuit opgevuld en op deze manier krijgt de huid zijn elasticiteit terug.

De pads bevatten niet alleen hyaluronzuur, maar ook collageen en vitamine-C. De micronaaldjes bevatten alleen natuurlijke stoffen en bevatten geen geur-en kleurstoffen, conserveringsmiddelen of alcohol en zijn niet getest op dieren

Waar is de Quanis dermafiller geschikt voor?

Geschikt voor verjonging en verbetering van de huid

Bij rimpels is er een onderscheid te maken tussen dynamische rimpels, veroorzaakt door spiercontracties en niet-dynamische rimpels die hoofdzakelijk te wijten zijn aan het verlies van huidkwaliteit en huidspanning.

Quanis Dermafiller is geschikt voor de meeste gradaties van rimpels en elk huidtype en heeft een zeer natuurlijk resultaat. Zowel voor mannen als voor vrouwen.

 

Indicaties

Met name de kwetsbare huid rondom de ogen zorgt voor de volgende mogelijke cosmetische indicaties:

  • Kraaienpootjes.
  • Droogtelijnen.
  • Te dunne huid.
  • Donkere kringen door vermoeidheid, bij een jongere huid.
  • Donkere kringen bij een oudere huid als gevolg van huidverdunning

Toe te passen locaties:

  • Onder de ogen.
  • Nasolabiale plooien (mondhoeken).

De Behandeling  is ook heel effectief voor het verminderen van donkere kringen onder de ogen en het verzachten van de evt (diepe) plooien naast de neus.

Na minimaal 1 behandeling  (afhankelijk van de mate van de rimpel) door de schoonheidsspecialist of huidtherapeut, kan het behaalde resultaat door frequent thuisgebruik behouden blijven.

De behandeling

De eerste behandeling wordt altijd in de salon uitgevoerd door de schoonheidsspecialiste. Dit om de behandeling goed uit te leggen en te begeleiden. Daarna wordt gecombineerd met een set voor thuis om de behandeling voort te zetten.

Tijdens de behandeling in de salon wordt eerst de huid goed gereinigd. Hierna wordt de behandeling gestart. De gelpad blijft  20-25 minuten zitten op het probleemgebied en daarna verwijderd en na behandeld.

Na de behandeling is er een lichte roodheid onder ogen aanwezig, maar de ze trekt na een klein uurtje weer snel weg.

Quanis dermafiller rimpels om de mond opvullen zonder filler

Na de behandeling

Voor een  optimaal resultaat adviseren wij om de eerste behandeling professioneel toe te laten passen in het instituut. Na deze behandeling kunt u  de behandeling thuis met de Quanis Dermafiller home blijven herhalen om dit resultaat vast te houden.

Een eenmalige behandeling kost €49,00

Ik wil graag een afspraak voor deze behandeling

 

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

Nimue Eelde Paterswolde Groningen en Haren