PCA SKIN

PCA Skin is de grondlegger van speciale samengestelde peelings. Het is en blijft de vertrouwde leider van professionele behandelingen en dagelijkse huidverzorgingsproducten.

Al meer dan 20 jaar werkt het samen met artsen en levert het bewijs dat esthetiek en wetenschap zorgt voor een gezonde en mooie huid van cellulair niveau.

We leggen de lat hoog als het gaat om innovatieve huidverzorging, en met onze passionele inzet blijven we de verwachtingen overtreffen. Het is dan ook alleen verkrijgbaar via gecertificeerde huidspecialisten.

Milde ingrediënten en huid verhelderende werkstoffen zijn met zorg gecombineerd om de doffe, beschadigde oppervlakkige huidlagen te verwijderen en de zachte stralende huid die eronder zit naar boven te halen.

Deze professionele behandelingen aangevuld met dagelijkse huid verbeteringsproducten versnellen het proces naar het uiteindelijke resultaat.

PCA Skin Behandeling in Eelde-Paterswolde, Groningen en Haren

Dagelijkse huidverzorgingsproducten

Deze zijn dermatologisch goedgekeurd en klinisch getest. Deze verfijnde producten zijn alleen verkrijgbaar bij uw PCA SKIN gecertificeerde huidspecialist. Op deze manier krijgt u de allerbeste behandelingen.

Ieder product is wetenschappelijk samengesteld en behandelt huidproblemen op een cellulair niveau volgens een niet agressieve filosofie.

Dankzij de formules die vrij zijn van synthetische geur- en kleurstoffen, levert dit consequent veilige, effectieve resultaten zonder huidirritatie.

Voor een optimaal resultaat is het aan te raden de dagelijkse huidverbeteringsproducten te gebruiken in combinatie met de professionele behandelingen.

Vraag ons als gekwalificeerd specialist voor een optimaal resultaat naar een speciaal op uw huid afgestemd behandelingsplan. Dit om de huid zichtbaar te verbeteren en een egale teint te krijgen.

Lees meer over PCA Gezichtsbehandelingen

PCA huidverbeterende behandelingen

PCA Schoonheidsbehandelingen

Start typing and press Enter to search