PCA Skin -Nimue -Meline producten

PCA SKIN – NIMUE – MELINE producten exclusief bij Studio 13 Master in Skin & Hair. Hier werken wij met de gerenommeerde producten van  Unieke weldaden van kostbare bestanddelen, van natuurlijke oorsprong, en niet op dieren getest.

PCA

Erkend in bekende medische literatuur als de grondlegger van  speciaal samengestelde peelings. PCA Skin blijft de vertrouwde leider binnen de ontwikkeling van milde en zeer effectieve, professionele behandelingen en dagelijkse huidverzorging en huidverbeterende producten.

Al meer dan 20 jaar werkt PCA Skin met artsen en levert het bewijs dat de combinatie van esthetiek en wetenschap zorgt voor een gezonde en mooie huid van cellulair niveau. We leggen de lat hoog als het gaat om innovatieve huidverzorging. Met onze passionele inzet blijven we de verwachtingen overtreffen. PCA Skin is alleen verkrijgbaar bij gecertificeerde huidspecialisten.

Dit alles gecombineerd maakt de behandeling uniek en speciaal.

Echte huidverbetering ondergaat u het beste onder de handen van een expert.

film PCA Skin

Nimue

Nimue’s nieuwe generatie derma-cosmeceuticals zijn therapeutische producten met  farmaceutische voordelen. Deze producten zijn in staat om de structuur en de biologische functies van de huid te beïnvloeden, wat een zichtbaar gezonde en optimaal functionerende huid als resultaat geeft

De waarden van het merk NIMUE

 • Wereldwijd bekend om haar vergevorderde huidverjongings technologie.
 • Een uniek concept met een eenvoudige benadering
 • Resultaat gericht
 • Unieke verpakkingen, inclusief navulverpakkingen
 • Producten zijn getest in vitro en in vivo
 • Non-stop onderzoeken en ontwikkeling
 • Wetenschappelijke innovatie en kwaliteit
 • Hoogste standaard in kwaliteitscontrole, veiligheid en wettelijke eisen
 • Producten bevatten geen agressieve stoffen, minerale oliën, lanoline, formaldehyde of synthetische geurstoffen
 • Producten zijn niet getest op dieren
 • Verpakking is recyclebaar

De producten van Nimue zijn enkel en alleen in de salon verkrijgbaar

Nimue film

Meline

DE EERSTE EN ENIGE PRODUCTLIJN GESPECIALISEERD IN ALLE SOORTEN HYPERPIGMENTATIE

MeLine is de eerste en enige productlijn gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie, ongeacht of het lichaam direct of indirect met pigmentstoornissen te maken heeft. Het is geschikt voor elk phototype, pigmentsoort of lichaamsdeel.

De producten en behandelingen zijn super specialistisch en vereisen de nodige ervaring en kennis als huidspecialist om zodoende het gewenste resultaat te bereiken. Het is erg belangrijk te weten dat de diverse karakteristieke eigenschappen van alle phototypes en te behandelen gebieden van invloed kunnen zijn op de toe te passen werkstoffen. Om verschillende complicaties, PIH en overmatige pigmentaanmaak te voorkomen is er een specifieke selectie gemaakt van de juiste werkstoffen in de juiste dosering.

Een vereiste voor deze specialisatie is dat de huidspecialist de nodige kennis in huis heeft.

De Meline producten zijn enkel en alleen in de salon te koop

Meline

Start typing and press Enter to search