PCA Schoonheidsbehandelingen in Eelde-Paterswolde

PCA Skin: Een gezonde en mooie huid is onze missie

PCA Skin staat internationaal bekend om het oplossen van huidproblemen door middel van luxe peelings die op zeer korte termijn maximaal resultaat geven.

De behandelingen en producten van PCA Skin krijgen veel aandacht in de Amerikaanse media, o.a. van Oprah Winfrey, de Vogue en verovert nu ook Nederland.

PCA Skin huidspecialisten bieden slimme oplossingen voor huidproblemen zoals acne, roscacea, hyperpigmentatie en huidveroudering. Het is daarom ook een vereiste dat deze effectieve behandelingen op de juiste manier worden ingezet door PCA Skin opgeleide professionals.

PCA Behandeling Retinol Peeling 6%

PCA SKIN, een van de marktleiders en ontwerpers van de nieuwe Jessner peelings formules blijft in Amerika de vertouwde leider binnen de ontwikkeling van milde en toch zeer effectieve, professionele peelings. PCA Schoonheidsbehandeling is een formule die werkt!

Vanaf 1 december 2013 nu ook verkrijgbaar in Nederland.

Al bijna 20 jaar werken ze samen met artsen en levert het bewijs dat de combinatie van esthetiek en wetenschap zorgt voor een gezonde en een mooie huid vanuit cellulair niveau. Dit product legt de lat hoog als het gaat om innovatieve huidverbetering. Het is exclusief verkrijgbaar bij getrainde huidspecialisten. VERTROUW OP DE EXPERTS.

Professionele behandelmogelijkheden:

PCA SKIN professionele behandelingen zijn wetenschappelijk samengesteld om op een milde manier de huid te stimuleren, te verstrakken en te liften.

Al meer dan 20 jaar geleden zijn de lichte tot medium diepe peelings ontwikkeld om specifieke resultaten voor uw huid te behalen.

Wetenschappelijk bewezen formules helpen bij het verminderen van oppervlakkige lijntjes, het verbeteren van de huidstructuur, het bestrijden van kleurverschillen, roodheid en het stimuleren van het zuiveringsproces bij acne vrijwel zonder downtime zoals bij traditionele peelings.

PCA SKIN Peels

Aangepaste en verbeterde Jessner peeling

Deze aangepaste en vernieuwde samengestelde formule verwijdert overtollige dode huidcellen, egaliseert en gaat verdere pigmentatie tegen.

Deze PCA SKIN peeling helpt bij de genezing van ontstekingen, vermindert talgproductie en verzacht lijntjes zodat de huid een gelijkmatiger en zachte uitstraling krijgt.

TCA

Deze huidvriendelijke en effectieve PCA SKIN peelings zijn geschikt voor verschillende huidtypes zonder het ongemak en de downtime die u hebt bij traditionele TCA peelings.

Deze combinaties bevatten diverse ingrediënten om acne, hyperpigmentatie, fijne lijntjes en rimpels te behandelen. De huid wordt ook gehydrateerd en krijgt volume.

6% Pure Retinol Peel

PCA SKIN 6% Pure Retinol Peel. Dit is een zeer intensieve behandeling voor het behandelen van rimpels, littekens, volumeverlies en pigmentatie. Deze peeling werkt maar liefst 10 weken door, maar na ongeveer 1 week zie je de volume al in je huid.

De behandeling mag 1 x per kwartaal worden gegeven. Deze wordt dan om en om afgewisseld met een mask/peel combinatie of een therapeutische masker behandeling.

Voor een optimaal resultaat is een PCA SKIN product en een retinol product een must.

Het is bij iedere PCA behandeling verplicht de geadviseerde PCA producten te gebruiken om complicaties te voorkomen.

Start typing and press Enter to search