Wat is Oolaboo?

Oolaboo haarverzorgingproducten hebben niet alleen een luxueuze beleving maar werken veel resultaat gerichter dan andere merken. De rijke romige en natuurlijke samenstelling van de producten voeden op ongelooflijke wijze ons haar en onze hoofdhuid.

Deze producten zijn Sodium Laureth Sulfaat vrij en 100% parabeenvrij. Alle producten zijn dierproefvrij en dat wordt aangetoond door het Leaping Bunny logo op alle Oolaboo producten. Oolaboo haarverzorging bevat adequate nutriënten (superfoodies ) bedoeld om alle tekenen van veroudering van het haar en hoofdhuid te behandelen.

Oolaboo
Oolaboo Luxury Haircare

Op basis van dit inzicht, kiezen wij bewust voor nutriënten ( superfoodies ) bekend om hun specifieke potentie; om te beschermen, te herstellen en te verbeteren. De haarverzorgingsproducten van Oolaboo bestaan zoveel mogelijk uit actief voedende werkstoffen, die zowel gegeten als op de hoofdhuid en het haar gebruikt kunnen worden, met als doel om de gezondheid van het haar, de huid en het lichaam te optimaliseren.

De Oolaboo Ecolorgic is de enige en eerste haarverf op basis van truffelolie, één van de rijkste bronnen op het gebied van vitamine B. Tijdens het kleurproces voedt de truffelolie op intensieve wijze iedere vezel van het haar. de verf vlekt niet op de huid en geeft geen huid irritatie. Het heeft zelfs een prettige tropische geur. De pigmenten zijn tegen oxidatie beschermd wat de kleur en het resultaat ten goede komt.

Wat kan ik met Oolaboo behandelen ?

In principe is er voor ieder haar een oplossing, om u een paar voorbeelden te geven:

* Heeft u last van dun, slap of futloos haar?
* Heeft u last van jeuk op uw hoofdhuid?
* Heeft u last van roos of schilfers of op uw hoofdhuid?
* Heeft u fijn en/ of slap haar?
* Is uw haar over dof en futloos?
* Houdt uw kleur slecht in uw haar?
* Heeft u haarproblemen tijdens de overgang, minder glans, wordt dunner en droger?
* Droom je van een mooie bos glanzend haar?
* Heeft u last van veel knopen of klitten uw haar?
* Hoe gebruik ik styling- en/of finish producten zonder toevoegingen op basis van superfoodies.

Samen zoeken naar een oplossing !!

Graag help ik u om deze problemen samen met u op te lossen. Na 34 jaar werkzaam te zijn als Top hairstyliste in de kapsalon heb ik een zeer goede ervaring met een groot assortiment haarverzorgings producten en haarverven. En ik kan u zeggen dat ik zeer trots ben om ook als enige kapsalon in Eelde-Paterswolde met natuurlijke producten te werken.

U zult zoals vele anderen versteld staan van de natuurlijke haarverf resultaten en het zeer zuinige gebruik van deze shampoo’s en conditioners doordat u uw haar veel minder vaak moet wassen.

Ook het gebruik van stylings- en finish producten is een must. Het resultaat wordt steeds mooier wanneer u het advies goed opvolgt. Een deskundig advies is bij deze exclusieve producten van groot belang.

U kunt de producten bij ons bestellen in de shop, bij de productomschrijving staat de gebruiksaanwijzing, volg deze nauwkeurig op voor het beste resultaat.

Voor een professioneel en deskundig haaradvies maak ik graag een afspraak met u. Een advies is altijd gratis.

Start typing and press Enter to search