Make-up 2015

 In Laatste nieuws, Tips en Advies

 

Make-up 2015 Studio 13 Master in Skin & Hair

De make-up van 2015 najaar en winter ziet er betoverend uit.

De naturel trend word doorgezet dit jaar. Deze is minder perfectionistisch dan de voorgaande jaren. Imperfecties mogen weer worden gezien, en dat maakt het des te makkelijker!

Hoe gebruik ik de make-up 2015?

De make-up 2015 laat zich gemakkelijk opbrengen, voor zowel de avond als voor overdag, dit laten de kleuren allemaal toe.

De cassette is vlot in gebruik, deze is gevuld met een cream blush, 6 tinten oogschaduw, waarvan 2 tinten te gebruiken zijn als wenkbrauw poeder. De cream blush kan met de vingers worden aangebracht en smelt vervolgens in de huid, dit door de warmte van de vingers.

Daarna kunnen de wenkbrauwen strak gedefineerd worden met de kleuren: light of dark, natuurlijk kan er gecombineerd worden.

Voor de liefhebbers kunnen de ogen strakker en intenser aangezet worden met één van de metallic eye pencils. De wimpers kunnen vervolgens gesepareerd worden met de volume mascara en deze geeft een intense blauwe gloed.

De lippen schreeuwen om een bijzondere nude tint de kleur: 41 soft mauve word zeker door velen gewaardeerd. Ook kan er nog extra glans aangebracht worden met de ultra shine lip gloss voor een perfect glansende lip-look.

De producten zijn verhuld in luxueuze verpakkingen en laten zich zonder moeite in de handtas glijden, ideaal voor een touch-up.

Waar bestaat de make-up collectie dit jaar uit?

12032199_1267887243237098_3039550884004923541_n

Make-up 2015


Cosy Colours Face&Eye:

Een schitterende cassette met zes zijdeachtige oogschaduw’s. Zachte nude- en bruintinten creeëren een verzorgde make-up voor zowel overdag als s’avonds. In combinatie met de cremeachtige rouge in de kleur: rozenhout, wat zorgt voor een gezonde frisse uitstraling.

Ook zijn er tevens twee kleuren  te gebruiken als wenkbrauwpoeder in de kleuren: light en dark.

prijs: € 42,00

Ultra Size Mascara Volume&Definition:

Deze crèmeachtige mascara geeft uw wimpers meer volume, het borsteltje omhult elke wimper met soepele plantaardige wassen, en veroorzaakt zo een full-lash effect zonder plakken of vervagen.

Verkrijgbaar in de prachtige kleur: 03 metallic blue.

prijs: € 20,00

Metallic Eye Pencil:

Een oogschaduwstift met een extreem goede houdbaarheid. Hij is perfect in staat om zich te laten vervagen en oogt zo erg natuurlijk. Een perfecte allrounder voor iedere look.

Verkrijgbaar in twee kleuren: 02 green anthracite en 03 copper brown.

prijs: € 9,50

Ultra Soft Lip Colour:

Een zachte long-lasting lipstick met een hoge glans. Verrijkt met hydraterende boter van de wilde mango.

Verkrijgbaar in de stralende kleur: 41 soft mauve.

prijs: € 22,00

Ultra Shine Lip Gloss:

Deze ultra glanzende lipgloss heeft een optisch liftingseffect. Het zeer elastische laagje op de lippen plakt niet en is niet duidelijk zichtbaar. Het liftingcomplex beschermt de gevoelige lippenhuid tegen milieustress, ook is deze verzorgend en regenererend.

Verkrijgbaar in de glanzende kleur: 20 absolute nude.

prijs: € 20,00

Ultra Performance Nail Colour:

Deze nagellak verenigd een hoge glans, gelijkmatige applicatie en een lange houdbaarheid.

Verkrijgbaar in de kleur: 42 just red.

prijs: € 11,00

Go nude or go home.

Advies:

Graag laten wij u zien hoe u op een simpele manier een mooie professionele make-up aanbrengt, zodat u de hele dag straalt.

Bij aankoop van de make-up is het advies gratis.

Kom vrijblijvend naar ons instituut of maak een afspraak.

 

Hartelijke groet,

Moncy Klein

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

foto droge huid