Lippen opvullen met fillers cosmetisch arts Robin Snijders in Eelde Paterswolde

 In Geen categorie, Huidverbetering, Huidverjonging, Huidverzorging, Laatste nieuws, Schoonheidssalon, Tips en Advies

Lippen opvullen voor smalle lippen met fillers

Lippen opvullen met fillers…ook u kunt mooie en volle lippen krijgen! Robin Snijders is gespecialiseerd in het voller maken van uw smalle lippen door een behandeling met fillers.

Ook a-symetrische lippen kunnen behandeld worden, zodat u een stralende en zelfverzekerde glimlach krijgt.

Ik heb last van veel lijntjes en rimpeltjes rondom de mond.

Heeft u last van rimpeltjes rondom de lippen? Deze ontstaan door onder andere ouder worden of roken. Ook de overgang kan een oorzaak zijn van zichtbare rimpeltjes, omdat de lippen dunner worden. Deze lijntjes zijn eveneens met een filler-behandeling voor de lippen uitstekend te verhelpen.

Kosten van de lippen opvullen met fillers

De kosten van een filler-behandeling voor de lippen zijn afhankelijk van uw wensen. De hoeveelheid vulstof en het materiaal dat gebruikt wordt tijdens de behandeling zijn bepalend voor de prijs. U wilt echter niet voor onverwacht hoge kosten komen te staan. Daarom wordt vooraf uitvoerig met u besproken tijdens een gratis consult. Hierin kunnen we overleggen wat uw wensen zijn en de bijbehorende kosten.

Zo weet u precies waar u aan toe bent.

De behandeling voor opvullen van de lippen

Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van fillers die bestaan uit hyaluronzuur, een lichaamseigen stof. Met een naald worden de fillers in de lippen gespoten. Deze fillers zorgen ervoor dat de huid meer vocht vasthoudt en uw lippen voller lijken. De behandeling duurt gemiddeld slechts  15 minuten.

Na de behandeling van de lippen met fillers en lijntjes rondom de mond

Een filler-behandeling voor de lippen heeft geen tot weinig bijwerkingen. In sommige gevallen kan er sprake zijn van lichte zwellingen en wat rode plekken. In een enkel geval kunt u last krijgen van blauwe plekken en kleine bloeduitstortingen. Deze verdwijnen al weer binnen een paar dagen.

Het effect van de behandeling zal zichtbaar zijn als eventuele zwellingen zijn verdwenen.

Het resultaat van de filler is langdurig: gemiddeld 10 maanden.

Interesse in deze behandeling?

Maak dan een afspraak via ons contactformulier voor een gratis consult en intake gesprek.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

bindweefselmassage voor anti-aging en huidverslappingThoclor Labs wondgenezing in Groningen Eelde Paterswolde Roden Peize Hoogezand Zuidlaren Tynaarlo Roden Peize