Kapsalon/Haarstudio in Eelde en Paterswolde

Kapsalon/Haarstudio Studio 13 Master in Skin & Hair verrast en verwent u graag met een goede coupe en/of kleur. Als Tophairstylist heb ik een passie en dat is “haar”.

Het bezoeken van onze salon is voor velen een rustpunt in deze hectische tijden. De aandacht voor u is groot, en dat gevoel probeer ik te versterken door het uitgebreide advies en de service.

Tijdens dit rustmoment proberen wij het mooiste in u naar boven te halen, en bespreken uitgebreid uw wensen.

In mijn salon werken wij 1 op 1, zodat u volkomen onze totale aandacht hebt.

Kapsalon/ Haarstudio in Eelde en Paterswolde

Uw haar wordt bij ons gewassen en u ontvangt een heerlijke hoofdhuidmassage, zodat u volledig kunt ontspannen. Tijdens de behandeling ontvangt u een deskundig styling en productadvies voor thuis. Op deze manier hebt u veel langer plezier van uw behandelingen en bijven de kleuren van uw haar optimaal behouden.

Mijn haarbehandelingen zijn van hoge kwaliteit net als de producten waar wij uw haar mee behandelen. Jaarlijks volgen wij onze bijscholingen zodat wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends en ontwikkelingen omtrent de haarmode.

Wij werken met de meest hoog gekwalificeerde producten van Oolaboo. Deze zijn vrij van parabenen, zonder toevoegingen en niet op dieren getest.

Interesse:

Wilt u ons wat vragen of wilt u een afspraak maken?

Neem dan contact op via ons contactformulier

Start typing and press Enter to search