Laser behandeling en Huidtherapie in Eelde en Paterswolde

Laser behandeling en Huidtherapie bij Studio 13 Master in Skin & Hair

Onze huidtherapeut heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Voor huidtherapie en laser behandelingen bij Studio 13 Master in Skin & Hair werken wij samen met Cosmetique Totale. Deze werken met HBO-geschoolde en BIG-geregistreerde huidtherapeuten, en gebruiken de meest geavanceerde lasermethodes.

Onze huidtherapeute

 

 

U kunt bij ons terecht voor de behandeling van:

Er wordt uitsluitend met een HBO geschoolde en BIG geregistreerde huidtherapeut gewerkt, die tevens lid is van de beroepsvereniging NVH. Zo maken wij het mogelijk dat u voor veel behandelingen in aanmerking kunt komen voor vergoeding door uw zorgverzekeraar.

Of u hiervoor in aanmerking komt kunt u nalezen in uw zorgpolis.

Voor de behandeling van bovenstaande huidklachten maakt de huidtherapeut gebruik van de meest vernieuwde behandeltechnieken, zoals eMatrix technologie en het Elos systeem.

E-Matrix/ Fractora

De eMatrix technologie is de nieuwste laserbehandeling voor gezicht en hals uit Amerika.
Perfect bij huidverjonging/-verbetering, maar ook hét wapen tegen acne littekens.

Wat doet de eMatrix/Fractora?

Met gefractioneerde radiofrequente energie (RF) worden er in de diepere huidlaag nieuwe huidcellen aangemaakt, die een hogere spankracht hebben dan voorheen. Deze nieuwe huidcellen zorgen daardoor voor een liftend effect.

Daarnaast laat de eMatrix nog eens extra warmte achter in de diepere huidlagen, waardoor collageen en elastine in een verhoogd tempo worden geproduceerd. Zo wordt uw huid niet alleen verstevigd, maar ook gladder.

De behandeling biedt dus ook een ideale oplossing bij acne littekens.

Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van laser of lichtenergie, is de behandeling met eMatrix uiterst veilig en geschikt voor alle huidtypes.

Tevens wordt de behandeling bij Studio 13 Master in Skin & Hair uitsluitend door een HBO-geschoolde en kwaliteitsgeregistreerde huidtherapeut uitgevoerd, zodat u altijd van professionaliteit gegarandeerd bent.

Voor wie is de eMatrix/Fractora behandeling geschikt?

De eMatrix is bij verschillende huidklachten inzetbaar.

Rimpels, kraaienpootjes, acne littekens, grove poriën, pigmentvlekken, huidveroudering, vale teint, littekens, ouderdomsvlekken, rokershuid en zonbeschadigingen zijn verleden tijd na deze unieke behandeling.

De eMatrix is veilig bij alle huidtypen, van een blanke huid tot een negroïde huid.

Elos Laser Systeem

Het Elos systeem helpt u bij het verwijderen van vervelende huidklachten. Zo zijn overbeharing / ongewenste haargroei, pigmentvlekken en couperose verleden tijd met Elos systheem.
Het Elos systeem is een unieke behandelmethode vergeleken met voorgaande lasers en ipl behandelingen, doordat Elos gebruik maakt van twee energiebronnen, namelijk lichtenergie en radiofrequente energie (RF).

Hierdoor wordt het mogelijk gemaakt om niet alleen zwarte haren te behandelen, maar ook blonde, grijze, rode of bruine. De haarzakjes in de huid worden door de energie vernietigd, zodat er geen nieuw haar meer kan groeien.

Ook maakt deze behandelmethode het mogelijk elk huidtype te behandelen, van een blanke tot een negroïde huidskleur. Het enige wat u tijdens de behandeling voelt zijn kleine prikjes.

Na de behandeling kunt u de dagelijkse activiteiten gewoon weer voortzetten, zonder dat u er iets van ziet. Evenals bij de behandeling van couperose of pigmentplekken.

 

Definitief verwijderen van overbeharing door behandelen met laser

Overbeharing is een aandoening waarbij sommige mensen lichamelijke en psychische stress kunnen ondervinden.

Overbeharing kan voorkomen bij jong en oud en kan ontstaan door verschillende factoren. Gelukkig bestaat er hiervoor een permanente oplossing door middel van definitief ontharen.

Definitief ontharen is mogelijk op verschillende manieren.

De meest geavanceerde techniek gebruikt IPL licht of een diode laser gecombineerd met radiofrequentie, ook wel bekend als de Elos methode. Het voordeel hiervan is dat niet alleen alle huidskleuren veilig behandeld kunnen worden, maar ook alle haarkleuren.

Ook voor ernstige rode, grijze of lichtgekleurde overbeharing is nu dus een definitieve oplossing.

Vrouwen maken al jaren gebruik van deze methode, om nooit meer te last te hebben van vervelende overbeharing en scheerirritaties.

De laatste tijd zijn de mannen bezig met een inhaalslag. Ook zij ervaren nu de voordelen van een gladde huid zonder te hoeven scheren.

Bent u aanvullend verzekerd?

Wat veel mensen niet weten is dat definitief ontharen door hun zorgverzekeraar wordt vergoed. Wannneer u aanvullend verzekerd bent, vergoedt uw zorgverzekeraar de ontharingsbehandelingen in het gelaat.

Bang voor uw eigen risico hoeft u niet te zijn. Het laser ontharen gaat namelijk niet ten kosten van uw eigen risico.

Om definitief ontharen vergoed te krijgen, is het van belang dat de behandelingen worden uitgevoerd door een HBO-geschoolde en kwaliteitsgeregistreerde huidtherapeut die Direct Toegankelijk is.

Bij de huidtherapeut die bij ons in de praktijk de laserbehandelingen uitvoert is dit het geval.

Bij ons is dan ook geen verwijsbrief nodig van uw arts of dermatoloog en u kunt direct terecht voor een vrijblijvend intakegesprek of behandeling.

Wilt u meer informatie over definitieve overbeharing en de zorgverzekeraar?

Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek met de huidtherapeuten  bij ons in de salon.

Dit om op korte termijn te starten met de ontharingskuur, zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw jaarlijkse vergoeding. Ook bent u dan voor de volgende zomer van uw ongewenste haargroei verlost.

Pigmentvlekken en/of verkleuringen

Met ELOS wordt de huid weer prachtig egaal en bent u verlost van verkleuringen”

ELOS is de meest populaire huidverjongings behandeling in de Verenigde Staten en sinds korte tijd ook in Nederland te verkrijgen. Bij BABOR BEAUTY SPA STUDIO 13 behandelt de huidtherapeut u met deze geavanceerde technologie.

ELOS is de eerste en enige methode die verschillende energieën combineert om effectief en zacht de huid zichtbaar jonger te maken. Deze behandelmethode kan door de veiligheid en effectiviteit met recht de volgende generatie van huidverjongings technologie genoemd worden.

Het grote onderscheid met andere methoden is niet alleen het verbluffende resultaat, maar ook dat de behandeling voor alle huidtypes geschikt is, zelfs voor de donkere huid.

De gecombineerde bi polaire radio en licht energie van de ELOS technologie kan zeer precies en veilig gepigmenteerde gebieden aanpakken, zoals: sproeten, zon beschadiging en leeftijdsplekken.

Daarnaast kan de behandelmethode ingezet worden om de roodheid van de huid (couperose) en spinnenaders lichter te maken en uiteindelijk te doen verdwijnen.

Resultaat na 1 maand

 

Veelgestelde vragen

Wat voor resultaat kun je verwachten?

Geleidelijke en opbouwende verbetering van de huid zal bereikt worden na 3-5 behandelingen. Het totaal aantal behandelingen hangt af van de conditie van de huid.

Cliënten kunnen gratis en vrijblijvend een afspraak maken om een behandelschema op te stellen. Ook zal er tijdens het gratis consult een proefflits gedaan worden zodat de patiënt zelf kan ervaren hoe de behandeling aanvoelt.

Doet het pijn?

De huid wordt tijdens de behandeling gekoeld waardoor de behandeling veilig en pijnloos uitgevoerd kan worden. Er is geen sprake van een herstelperiode. Veel cliënten kunnen meteen na de behandeling hun werkzaamheden vervolgen.

Wat zijn de kosten?

Behandelingen worden gedaan vanaf € 35,- . Kosten voor de behandeling variëren afhankelijk van de staat van de huid en het te behandelen gebied. Zie tarieven 2018 Laserbehandelingen.

Bent u geïnteresseerd in een behandeling of gratis consult?

Mocht u geïnteresseerd zijn of hebt u vragen over iedere huidaandoening of huidprobleem?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of bel of mail ons.

Wij laten u dan weten wanneer de huidtherapeut aanwezig is zodat wij u kunnen inplannen voor een afspraak. Of zie agenda

 

Een consult bij Studio 13 Master in Skin & Hair voor de huidtherapeut is altijd gratis!!

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Start typing and press Enter to search