Huidtherapeut Eelde Paterswolde Cosmetique-Totale

 In Acne, Geen categorie, Huidproblemen, Huidverbetering, Huidverjonging, Huidverzorging, Laatste nieuws, Schoonheidssalon, Tips en Advies

Huidtherapeut in Eelde Paterswolde

Een huidtherapeut is een paramedische specialist in het behandelen van een gezonde, zieke of beschadigde huid. Hiervoor hebben zij een 4 jarige HBO opleiding gevolgd.

Het werkveld van de is breed en afwisselend. Patiënten van jong tot oud met huidproblemen kunnen terecht.  Voor acne, oedeem of ouderdomsvlekken etc.  Wensen op het gebied van cosmetische verbeteringen (camoufleren van verkleuringen, verwijderen van tatoeages etc.).

Daarnaast kan een preventief bezoek  problemen of verergering van klachten voorkomen – denk aan het vroegtijdig ontdekken van huidkanker.

De huidtherapeut bij Studio 13 Master in Skin & Hair is Melissa Veldkamp van Cosmetique-Totale. Zij is bij ons aanwezig om u te voorzien van diverse laserbehandelingen en huidtherapeutische behandelingen die door de schoonheidsspecialisten niet mogen worden uitgevoerd.

 

Huidtherapeut Cosmetique-TotaleMelissa is werkzaam bij Cosmetique-Totale en BIG-gerigistreerde huidtherapeut. Zij is lid van de NVCG en volgt jaarlijks haar bijscholingen en haar accreditaties. Zij is een gedreven en  gepassioneerde vakvrouw. Haar kracht is om samen in overleg met u met u tot de juiste behandeling te komen. Tijdens uw gratis consult kunt u met haar overleggen wat de mogelijkheden zijn omtrent uw wensen. Het kan zijn dat u in aanmerking komt voor een eventuele vergoeding van uw zorgverzekeraar.

Kijk hiervoor uw zorgpolis goed na.

  Waarvoor kan ik terecht?

De behandelingen waarvoor u bij ons terecht kunt zijn:

Wanneer is ze aanwezig?

Melissa is op verschillende dagen in de salon aanwezig.Wanneer Melissa aanwezig vind u in onze agenda 

Daar staan de dagen genoteerd wanneer zij ons instituut bezoekt. Bent u geïnteresseerd in een afspraak voor een gratis consult? Maak dan een via ons contactformulier een afspraak of neem contact met ons op, wij plannen u dan zo snel in.

 

 

 

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

Pigmentvlekken behandelen Eelde-Paterswolde Groningen en HarenCosmetisch Arts Maarten Facee Schaeffer Beauty Studio 13 Eelde Paterswolde Groningen en Haren