De nieuwe Herfst Winter make-up 2016-2017 van Babor

 In Geen categorie, Huidverzorging, Laatste nieuws, Schoonheidssalon, Tips en Advies

Herfst Winter Make-Up 2016-2017 van Babor

De nieuwe Herfst Winter Make-Up 2016-2017 van Babor is gelanceerd. De herfst en winter komen eraan en dat betekent dat kleding en zo ook de make-up look verandert naar stijlvolle rijke en warme kleuren. Babor AgeID introduceert een nieuwe kleurrijke, stijlvolle seizoencollectie waarmee iedere look gecreëerd kunnen worden. Zowel chique als stijlvol, en de hippe shaping en shades van deze tijd. Accenten van de contouren en kleurschakeringen op het gelaat worden duidelijker aangegeven, de Kim Kardashian look.
In deze collectie staat hoogwaardige verzorging centraal.

In de Herfst Winter Make-Up  2016-2017 zien we veel kleur terug in de producten, voor zowel het gezicht als nagels. Zo zorgt de vierkleurige Contour Face Powder zelfs in de winter voor een glowy sunkissed gelaat, terwijl de vloeibare eyeliner in groen en blauw de ogen voorziet van een prachtige sparkling. Kleur op lippen en nagels blijft belangrijk en mag in deze seizoenen zeker niet ontbreken. Voor de lippen vier prachtige kleuren met verschillende finishes, en voor de nagels vier complimenterende kleuren nagellak zorgen voor een perfecte look in deze tijden.

Waar bestaat de Herfst Winter Make-Up 2016-2017 uit?

Lipsticks:

AID Lip Colour_open_13 wild roses_300dpi

Lip Colour 13 Wild Roses

AID Lip Colour_open_14 orange sundown_300dpi

Lip Coulour 14 Orange Sundown

AID Lip Colour_open_15 red maple leaf_300dpi

Lip Colour 15 Red Maple

AID Lip Colour_open_16 red grape_ 300dpi

Lip Colour 16 Red Grape

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Glossy Lip Colour: Longlasting lippenstift met ultra glossy finish, laat de lippen voller lijken. Beschermt en verzorgt met Volulip en granaatappel extract.

Verkrijgbaar in nr 13 Wild Roses.

Matte Lip Colour: Longlasting lippenstift met levendige, matte finish, laat de lippen voller lijken. Beschermt en verzorgd met Volulip en granaatappel extract.

Verkrijgbaar in twee kleuren nr 14 Orange Sundown en nr 16 Red Grape.

Creamy Lip Colour: Extra verzorgende lippenstift die de lippen voller laat lijken. Beschermt en verzorgt met Volulip en granaatappel extract.

Verkrijgbaar in nr 15 red Maple Leaf.

 

Countouring Face Powder:

Age-ID Countouring Face Powder

Age-ID Countouring Face Powder

Gezichtspoeder voor het aanbrengen van contouren en hert modelleren van de gezichtsvorm. Vier kleurtinten ( wit, middenbruin, donkerbruin, en bronzer) laten afzonderlijke delen van het gezicht extra goed uitkomen of brengen ze in balans en verbeteren zo optisch de contouren.

Tip: De Contouring Face Powder is de ideale allrounder met verassingseffect. Hij zorgt niet alleen voor perfecte contouren, maar kan ook gebruikt worden om oogschaduw, rouge en highlighter op te frissen.

 

Liquid Eye -Liners:

 

Vloeibare eyeliner met intensieve kleurafgifte en glow-effect. De High Tech-punt vergemakkelijkt het preciese en nauwkeurige aanbrengen. Sneldrogend en longlasting en het allerbelangrijkste: waterproof.

Verkrijgbaar in twee kleuren 02 Blue en 03 Green.

Nail Colour:

“High Shine” nagellak- zeer glanzend, gelijkmatig aan te brengen, droogt snel en lang houdbaar. Zonder tolueen en formaldehyde.

Verkrijgbaar in de kleuren: 05 Wild Roses- 06 Orange Sundown- 07 Red Maple Leaf- 08 Taupe 

Zie hier de test en resultaten van deze unieke en betaalbare Babor make-up producten

Interesse:

Interesse in deze prachtige trend make-up?

Bekijk hier uw Babor producten

Maak een afspraak via ons contactformulier

Bij Studio 13 Master In Skin & Hair kunnen wij als visagist u het beste advies geven bij een perfecte make-up voor ieder gewenst moment. Op 4 december gaan wij naar de make-up academie in München om een 4-daagse bijscholing te volgen. Zo kunnen wij u voorzien van de allernieuwste trends en adviezen en blijven wij up to date.

Wil jezelf meer leren over make-up?

Plan dan eens een make-up workshop met vriendinnen en wij maken graag een afspraak met je. De workshop duurt 2 1/2 uur en de kosten bedragen €35,00 p.p incl. hapje en drankje.

Wij organiseren regelmatig workshops, meld je aan op onze nieuwsbrief en houd deze in de gaten.

Studio 13 Master in Skin & Hair voor diegene die het allerbeste voor zichzelf wil

 

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

dr.Babor Bi-Phase ampulschoonheidsbehandeling en huidverbetering in Eelde-Paterswolde Groningen en Haren