Hangende mondhoeken behandelen met fillers

 In Geen categorie, Huidproblemen, Huidverbetering, Huidverjonging, Laatste nieuws, Schoonheidssalon

Hangende mondhoeken

Wanneer je last hebt van hangende mondhoeken, kunnen vrienden, kennissen of collega’s het idee hebben dat je ontevreden bent.

Dit kan erg storend zijn, helemaal als je lekker in je vel zit.

Denken mensen vaak dat je chagrijnig bent, terwijl je dat helemaal niet bent? Lacht je mond niet mee als je plezier hebt? Door hangende mondhoeken of marionetlijnen lijk je vaak ouder en minder vrolijk. Dit kan behoorlijk ongemakkelijk zijn.

Bij Studio 13 helpen we je er graag vanaf: onze injectables zorgen snel voor een natuurlijke verbetering. Je mag gezien worden!

Behandeling van de mondhoeken met botox

De mondhoeken hangen vaak doordat er een spier die de mondhoek naar beneden trekt wat overactief is. Door deze spier behandelen met Botuline Toxine (Botox), komt de mondhoek omhoog en zie je er een stuk tevredener uit. Het is – net als de meeste Botox-ingrepen – een eenvoudige behandeling en daardoor zeer populair.

Behandeling van hangende mondhoeken met een filler

Door het verouderingsproces van de huid wordt de huid op de wangen en jukbeenderen slapper en verdwijnt er onderhuids vet. Hierdoor gaat de huid van de wangen zakken. Omdat de huid bij de mondhoek vastzit, gaat de overtollige huid er overheen hangen.

Dit leidt tot de zo typerende hangende hoeken van de mond. In dit geval kan een filler uitkomst bieden, zowel op de jukbeenderen als in de mondhoek zelf om de huid te verstrakken en te verstevigen.

Resultaten praktijk

 

De behandeling:

Hangende mondhoeken behandelen we met tijdelijke spierontspanners of fillers. De diepere marionetlijnen pakken we aan met fillers. Deze zorgen er met tijdelijke spierontspanners voor dat de spiertjes in het gezicht wat minder samentrekken.

Hierdoor kan de spier die de mondhoek normaal naar beneden trekt iets minder hard samentrekken. Per behandeling wordt er een zeer kleine hoeveelheden tijdelijke spierontspanner of filler in de spier of huid gespoten. De huid kan daarna zo’n 1 à 2 uur wat rood worden en opzwellen.

De behandeling is redelijk pijnloos dus verdoving is niet nodig. De injectienaald die onze cosmetisch gebruikt is heel fijn en zorgt slechts voor het gevoel van een speldenprikje.  Na de behandeling, die tot 15 minuten duurt, kun je meteen naar huis.

Interesse in deze behandeling?

Maak dan een afspraak via ons contactformulier

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search