De perfecte haarverzorging en  haarverbetering !!

Haarverzorging en haarverbetering voor ieder haarprobleem of haarsoort. Voor welke wens ook biedt Oolaboo Luxury Haircare  een complete serie van kwaliteit hoogwaardige haarverzorgings-, stylings- en finishproducten en een dagelijks supplement voor onze hoofdhuid.

De samenwerking tussen onze exclusieve haarverzorgingsproducten en dit supplement garandeert buitengewone resultaten. Dit is de reden waarom consumenten nooit meer iets anders willen.

Dit betekent dat deze haarverzorgingsproducten niet alleen een zeer luxueuze beleving hebben, maar voor ons haar en onze hoofdhuid ook veel resultaat gerichter werken dan andere merken.

Welk product moet ik hebben?

Er bestaan 6 series:

– Blushy Truffle: Color preserve anti-aging hair care

– Bouncy Bamboo: Repairing Hair Care

– Smoothly Caviaar: Flattening Hair Care

– Mighty Rice: Volumizing Hair Care

– Moisty Seaweed: Hydraiting Hair Care

– Glamformer: Styling & Finishing Tools For Glamour

Oolaboo producten

Blushy Truffle: Color Preserve Anti-Aging Hare Care

Haarverzorging van een exclusief en luxe programma voor gekleurd haar verrijkt met Italiaanse witte truffel. Speciaal aanbevolen voor lang haar en ‘rijpere’ haarcondities.

Truffel is één van de zeldzaamste nutriënten ter wereld. Het rijke aromatische karakter van truffel het ervoor gezorgd dat het een luxe product en een teken van rijkdom werd. Duurder dan platina, is truffel een teken van luxe en decadentie en is vandaag de dag nog steeds één van de zeldzaamste grondstoffen op aarde.

Truffel is één van de rijkste bronnen op het gebied van vitamine B. Vitamine B stimuleert de haargroei en beschermt de kleur van het haar.

Deze serie is rijk aan Quinoa ( conditie verbeterend ) en bevat Cranberry ( natuurlijk fruitzuur )

Voor producten zie onze SHOP

Bouncy Bamboo

Bouncy Bamboo: Repairing Hare Care

Haarverzorging van een exclusief en luxe programma voor chemisch behandeld, en verzwakt en ( zeer) beschadigd haar.

Bamboe bevat een rijke bron aan Silica: een essentiële voedingsstof voor het menselijk lichaam. Silica uit bamboe-extract verbetert de gezondheid van de hoofdhuid en biedt ook kalmerende en verzachtende eigenschappen. Extract van organische bamboe geeft onmiddellijk kracht aan iedere haarvezel en verbetert de keratinestructuur van het haar waardoor het haar zichtbaar sterker en veerkrachtiger wordt.

Deze serie is rijk aan Macadamia olie ( hitte en UV-licht ) keratine ( herstel en opbouw )

Voor producten zie onze SHOP

Smoothly Caviaar

Smoothly Caviaar: Flattening Hair Care

Haarverzorging van een exclusief en luxe programma aanbevolen voor onrustig, kroezend, pluizend en weerbarstig ( moeilijk onder controle te houden ) haar.

Maakt het haar extreem sluik, glad en soepel en geeft het bovendien een adembenemende glans.

De bolletjes kaviaar bezitten enorm veel energie en voedingsstoffen voor ons haar en onze hoofdhuid. Ze bevatten veel aminozure, oligo-elementen( koper, zink, silicium ) minerale zouten, eiwitten, hydraterende proteïnen en helpen ons haar te herstellen en onze hoofdhuid te voeden.

Deze serie is rijk aan Kaviaar ( beschermt tegen schadelijke UV – straling ) Guargom ( glans en gladheid ) Chitosan (beschermend laagje tegen weersinvloeden )

Voor producten zie onze SHOP

Haarproblemen Mighty Rice Volume

Mighty Rice: Volumizing Hair Care

Haarverzorging van een exclusief en luxe programma aanbevolen voor fijn,dun en slap haar.

Rijstproteïnen versterken en vergroten op een natuurlijke wijze de diameter van het haar, zodat er merkbaar dikker en voller haar ontstaat, zonder de natuurlijke lipiden van het haar aan te tasten. Dit ontstaat doordat rijstproteïnen het vermogen hebben om zich tussen het haar te nestelen.

Rijstproteïnen versterken de natuurlijke lipiden haarstructuur, waardoor fijn haar minder snel breekt. Deze serie geven het haar veel volume, glans. En het maakt het haar beter doorkambaar  waardoor de kans op breken aanzienlijk wordt verminderd.

Deze serie is rijk aan rijstproteïnen ( versterken en vergroten haar diameter ), zijde proteïnen ( tegen vochtverlies ), Katoen, ( ontwart het haar )

Voor producten zie onze SHOP

RS419_oolaboo  moistly seaweed a-scr

Moisty Seaweed Hydrating Care

Haarverzorging van een exclusief en luxe programma aanbevolen voor zeer droog, vochtarm tot zeer droog en weerbarstig haar.

Zeewier heeft een verbazingwekkende hydraterende werking. Tevens zijn deze zeer antibacterieel voor een zuivere hoofdhuid.

Algen zijn rijk aan oligo elementen( koper, zink, silicium, zout ) en bevatten een grote hoeveelheid polysachariden die het vermogen hebben vocht te absorberen om zodoende de vochtbalans van het haar te herstellen.

Algen hebben een stimulerende werking op de vochtbalans van het haar en de hoofdhuid.

Deze serie rijk aan Hyaluronzuur.( tegen vochtverlies en hydrateert de hoofdhuid ), zeewier ( absorbeert vocht, zuivert, anti- bacterieel ), abrikozenpitolie ( glans, gezonde hoofdhuid )

Voor producten zie onze SHOP

RS420_oolaboo  glam former a-lpr

Glam Former: Styling en Finishing Tools for Glamour

Oolaboo biedt tevens een extra serie van hoogwaardige en innovatieve styling tools, om te vormen, te styleren en te finishen, in een apart programma aan.

Ieder Glam Former product heeft een rijke textuur en geeft een luxueus en volumineus gevoel en is hierdoor het ultime product om uw haar die bekende stylish glamour- en catwalk boost te geven.

Voordelen:

  • – sterk verbeterende vochtweerstand
  • – verminderde kleverigheid
  • – geen schilfering / residuen
  • – extreem lichtgewicht
  • – in water oplosbaar
  • – style memory ( veerkrachtig geheugen)
  • – een verbeterd uiterlijk door meer glans
  • – heerlijke geur van Italiaanse witte truffel

 

Voor producten zie onze SHOP

Start typing and press Enter to search