Waarom Oolaboo Ecologic haarkleuringen bij Beauty Studio 13?

Heel eenvoudig, omdat wij voor het allerbeste gaan, zowel voor de kwaliteit van het haar als het te gebruiken product. En dat bereiken wij met OOLABOO: INNER EN OUTER BEAUTY.

Ecolorgy Long Lasting Permanent Haircolor is de eerste farmaceutische kleuring met het laagste percentage ammonia. Dankzij het gebruik van micro-pigmenten kan met zeer weinig ammonia toch een langdurig en intensief kleurresultaat worden bereikt.

De extreem kleine pigmenten kennen een zeer diepe penetratie van kleur in het haar, hierdoor wordt -van ieder kleurrecept- een zeker kleurresultaat van maar liefst 99,98 % gegarandeerd.

Wat zit er in de haarkleuring / haarverf ?

Ecolorgylong Lasting Permaent Haircolor is gebaseerd op ‘skin care technology’ en bevat kostbare ingrediënten zoals truffelolie en vitamine C, vaak gebruikt in de huidverzorging. Truffelolie is zeldzaam en één van de rijkste bronnen op het gebied van vitamine B. Hierdoor stimuleert truffelolie gezond haar, bevordert het de kleur van het haar en zorgt het voor een adembenemende glans direct na iedere kleuring. Deze haarkleuring bevat tevens vitamine C, een anti -oxidant dat werkt als een natuurlijk zonnefilter. Hierdoor wordt het vervagen van de kleur door zonlicht voorkomen.

kapsalon/haarstudio in Eelde en Paterswolde, Groningen en Haren
Ooalaboo Ecolorgy Haarkleuringen

Dáárom Oolaboo Ecologic Haarkleuringen !!

– Farmaceutische kleuring

– Verrijkt met truffelolie

– Bevat Vitamine C ( anti-oxidant)

– Bevat Vitamine B

– Prettige tropische geur

– Nadien een adembenemende glans op het haar

– Vlekt niet op de huid.

– 95 Magnifieke langblijvende kleuren

Hoe onderhoud ik mijn haar het beste ?

Bent u geïnteresseerd in deze bijzondere haarkleuringen en wilt u uw haar gezond behandelen en onderhouden? Klik dan hier voor uw haarverzorging of ga naar onze shop.

Tijdens de behandeling adviseren wij hoe u uw haar het beste thuis kunt onderhouden, dit om zolang mogelijk plezier te hebben van het mooie resultaat.

Garantie op onze haarkleuringen geven wij alleen in combinatie met de Oolaboo haar verzorgingsproducten, op deze manier bereikt u de beste resultaten.

Ik ben inmiddels 34 jaar tophairstylist en volg jaarlijks mijn  bijscholingen en trainingen om u zo goed en professioneel mogelijk te behandelen. De eerste training staat weer gepland voor 8 en 9 november bij de Londense Top hairstylist xx van Vidal Sassoon.

Start typing and press Enter to search