Haarbehandelingen

Haarbehandelingen bij Studio 13 Master in Skin & Hair zijn alle  persoonlijk en exclusief, in de kapsalon werken wij 1 op 1.

Dat houdt in dat er persoonlijke service is, en met aandacht naar u geluisterd wordt. Wij behandelen uw haar en hoofdhuid met respect en verzorgen deze met de beste natuurlijke ingrediënten.

Wij zijn geen standaard kapsalon en gaan er vanuit dat u ons advies opvolgt. Dit door uw haar te verzorgen door de door ons gegeven adviezen. Uit ervaring weten wij dat wij samen alleen op deze manier tot het beste resultaat kunnen komen.

Knipbehandelingen

Voorafgaand aan de behandeling bespreken wij uw wensen die hier centraal staan. Geven u een professioneel advies en proberen daarna om samen tot het gewenste resultaat te komen.

Bij de knipbehandeling wordt uw haar altijd gewassen, dit met een product uit de  Oolaboo Luxury Haircare serie, afgestemd op uw haar en hoofdhuid.

U ontvangt een heerlijke hoofdhuid massage en uw haar wordt daarna verzorgt met een verzorgend / herstellend masker of conditioner.

Onder het genot van een heerlijke kop koffie wordt uw geknipt en gestyld. Tevens ontvangt u een Oolaboo product advies voor thuis, zodat u uw haar in de juiste conditie en het gewenste resultaat houdt.

Haarbehandelingen

Kleurbehandelingen

Wij zijn gespecialiseerd in haarkleuringen, in alle gewenste resultaten. Lees meer over onze haarkleuringen.

Uw wensen staan hier centraal, maar wanneer wij denken niet tot het gewenste resultaat te kunnen komen door omstandigheden ( slechte haar conditie etc) geven wij dit van te voren aan.

Een intake is altijd gratis.

Speciale gelegenheid

HaarbehandelingenHeeft u binnenkort een feestje of een speciale gelegenheid?

Bij ons kunt altijd terecht voor uw bruidskapsel, feestkapsel, galakapsel of zomaar laten stylen of modelleren omdat u een moment voor uzelf wilt en er prachtig uit wilt zien.

 

 

Dit alles kan bij Studio 13, laat het ons weten en u zult een onvergetelijke dag zonder zorgen hebben.

Wij zijn gesteld op kinderen maar het behandelen ervan laten wij graag over aan collega’s.

Start typing and press Enter to search