Permanente Make-up

 In

Permanente Make-up

Permanente make-up wordt bij ons gezet door GGD- gekeurde specialist Ahmet Turkani uit Amsterdam. Een bekendheid die in Amsterdam ook samenwerkt met onze cosmetisch artsen Annebeth Kroeskop en Maarten Facee Schaeffer van Instituut Knap.

Wie is Ahmet?

NSGP Interview met Ahmet Turkkani

PMU moet voor iedereen bereikbaar zijn!

Als je opgroeit in een Turks gezin met vijf zussen die allemaal van make up en tutten houden, dan kun je je verzetten of meegaan in de stroom. ‘Mijn moeder vond het niet zo belangrijk hoe ze eruit zag’, vertelt Ahmet Turkkani lachend.

‘Mijn zussen daarentegen waren altijd bezig met make up en uiterlijke verzorging. Ik vond het heerlijk. Vanaf mijn zestiende ben ik al werkzaam in de cosmetica in de meest brede zin van het woord. Ik ben een specialist op het gebied van de huid, visagie en pedicure.

Bovendien geef ik trainingen op het gebied van huidverbetering.’

PMU, een uit de hand gelopen hobby

Inmiddels heeft Ahmet in de permanente make-up en carbon laserbehandelingen zo’n naam opgebouwd, dat hij al maanden is volgeboekt. ‘Ik heb bewust gekozen om ambulant te zijn. Ik krijg uiteenlopende klanten in mijn stoel. Wat bij mij voorop staat, is dat het een beleving is. Ze lopen na een behandeling als herboren de deur uit.

Mijn eerste kennismaking met PMU was geen succes. In de beginjaren zag het er allesbehalve natuurlijk uit. Als dit het is, dan moet het mooier, dacht ik.

Toch was ik geïntrigeerd, vooral door de medische kant. De technieken zijn enorm verbeterd in de afgelopen jaren. Uiteraard volgde ik de vakopleidingen en ik werd steeds enthousiaster. De resultaten die je bereikt bij mensen die door chemotherapie of door de ziekte Alopecia (bijna) al hun haar zijn kwijtgeraakt. Mensen met littekens. Als je ziet hoe blij je hen maakt, daar pink ik soms stiekem een traantje bij weg.’

Geef de mensen een beleving

PMU heeft een vaste plek binnen de beautyindustrie, is de overtuiging van Ahmet. ‘Dat betekent ook dat mensen goed moeten kijken waar ze zich laten behandelen. Vraag en vergelijk. Ga niet voor goedkoop. Kijk naar de specialist: kan deze zich in jou inleven. Die wenkbrauw moet bij je persoonlijkheid passen, is de kleur van de lippen zoals je het voor ogen hebt, een lijntje ‘zet je niet zomaar’: waar gaan je ogen van stralen. In ons vak moet je eindeloos geduld hebben, luisteren én kijken.

Geef mensen een beleving, het is soms ook best ‘eng’ voor ze.

PMU voor iedereen

Sommige behandelingen worden geheel of gedeeltelijk vergoed maar verzekeringsmaatschappijen zouden PMU behandelingen voor veel meer mensen mogelijk moeten maken. Nu word je soms naar een dermatoloog of huidtherapeut gestuurd, terwijl wij op dit gebied de echte specialisten zijn.

Afspraak:

Ahmet is op donderdag 25 oktober aanwezig in de salon. U kunt terecht voor verschillende behandelingen bij Ahmet, lees meer over behandelingen van Ahmet Turkkani

Maak een afspraak via ons contactformulier

 

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search