dr. Babor Bi-Phase Ampullen- de toppers voor uw huid

 In Geen categorie, Huidverbetering, Huidverjonging, Huidverzorging, Laatste nieuws, Schoonheidssalon, Tips en Advies

dr.Babor Bi-Phase Ampullen: een multi-vitamine

dr.Babor Bi-Phase Ampullen zijn de nieuwste 2 fasen ampullen van Babor. Wat is er zo bijzonder aan deze ampullen? Nu, op de eerste plaats zijn het directe mooimakers. Daarnaast zijn ze snel en eenvoudig in gebruik, want je kunt ze gebruiken als serum en/of ampul en crème in één.

Wat doen ze?

Het geconcentreerde werkstoffen power combineert de verzorgende kracht van een serum met de verzorgende kracht van plantaardige oliën. Door kort te schudden worden ze met elkaar verbonden en ontstaat er een effectieve fluid-olie textuur. Deze heeft een precieze werking in de diepte van de huid en laat deze daar actief worden waar ze het meest effectief zijn. Binnen enkele seconden ziet de huid er jeugdig en fris uit.

De dr.Babor Bi-Phase ampullen bestaan er in 3 soorten:                                       dr.Babor Bi-Phase ampullen

  • Youth Control
  • Glow Booster
  • Anti-Stress

Youth Control:

Voor een veeleisende huid met lijnen en rimpeltjes, die een verminderde elasticiteit en stevigheid heeft. Deze ampul zorgt voor een verbeterend vochtbindend vermogen en het hyaluronzuur zorgt ervoor dat de rimpels van binnenuit opgevuld worden. De fluid trekt snel in en laat een zijdezacht fluweelachtig gevoel achter zonder te glanzen. Deze ampul is een perfecte basis voor onder de make-up. Zonder emulgatoren.

Glow Booster:

Voor een veeleisende huid die gebrek heeft aan straalkracht, met lijnen en rimpels en een verminderde stevigheid. Deze ampul beschermd de huid optimaal tegen huidveroudering van buitenaf. Stimuleert de collageensynthese waardoor de huid weer steviger aanvoelt omdat de spankracht verhoogt. Versterkt het huideigen weerstandsvermogen, vanger van vrije radicalen en bevat Vitamine C. Trekt snel in zonder glanzen, voelt zacht aan en is een perfecte basis voor onder de make-up. Zonder emulgatoren.

Stress Relief:

Voor een gevoelige gestreste huid met roodkleuringen en irritaties. Deze ampul kalmeert direct de huid en verzacht roodkleuringen en irritaties. Remt het ontstekingsmechanisme en reduceert de gevoeligheid, zorgt voor een optimaal en lang blijvende vochtverzorging. De huidbarrière wordt gestabiliseerd, zodat het resultaat een ontspannen en gekalmeerde huid geeft. Bevat Vitamine E, trekt snel in en de huid voelt zacht aan. Een perfecte basis onder de make-up, zonder emulgatoren.

Thuisgebruik:

Gebruik de ampul ’s morgens en/of  ’s avonds na  de reiniging. Voor gebruik krachtig schudden zodat de fluid wordt vermengt. Hierna de ampul met een tissue of ampullenbreker openmaken en voorzichtig in de handpalm gieten, breng de fluid op gezicht, hals en decolleté aan. Langzaan inmasseren en daarna de huid verzorgen naar wens.

Salon:

Bij Studio 13 Master in Skin & Hair zijn wij gespecialiseerd in dr.Babor behandelingen. Deze zijn inclusief bindweefselmassage, vooraf gaand bij het aanbrengen van de Bi-Phase ampul. Hierdoor bereikt de ampul de diepere huidlagen en is de werking effectiever. Voor de bindweefselmassage volgen wij jaarlijks onze bijscholing voor de registratie.

 

dr.Babor behandeling

Interesse of vragen: Bel of mail ons via het contactformulier en wij helpen u graag.

Studio 13 Master in Skin & Hair voor diegene die het beste voor zichzelf wil.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

definitief ontharen met laserherfst winter make-up 2016-2017