Doorbraak Ultrasoon voor thuis

 In Huidverbetering, Laatste nieuws

Ultrasoon Anti-aging behandeling

Op dit moment is er in de salon veel vraag naar huidverbetering en anti-aging behandelingen. Bestaande uit  microdermabrasie, micro needling, fruitzuurpeeling, en natuurlijk ultrasoon behandelingen.

Ultrasoon behandelingen wordt steeds meer en meer  mee gewerkt terwijl er toch nog veel onwetendheid over is in het algemeen. Een gemiste kans want de interesse is groot. Niet alleen voor het directe resultaat maar zeker om symtomen bij de huidveroudering te vertragen.

Niet alleen huidveroudering maar een grauwe vale huid, littekens, huidverslapping, rokershuiden, zonschade, grove poriën, en zoveel meer is er met deze behandelingen te verbeteren.

Na één van deze behandelingen is er al een prachtig resultaat geboekt, optimale resultaten verkrijgt u na een kuur van 6 behandelingen. Dit omdat eerst de oude huidlagen verwijderd of verbeterd moeten worden, en hierna de huidbarrière en huidconditie weer opgebouwd kan worden.

 

De 2 in 1 verzorgingsprofessional voor thuis:

De trend:

De verkoop van apparaten voor de schoonheidsverzorging thuis floreert. Wat zich al sinds enkele jaren als trend in de USA en Azië laat zien, heeft nu ook in toenemende mate Europa bereikt. Elektrische beauty-tools zijn niet meer uit de badkamer weg te denken.

Vooral op het gebied van reiniging en anti-aging zoekt de consument naar oplossingen met zichtbare resultaten. Steeds vaker worden daarom ook gespecialiseerde hightech- apparaten in de dagelijkse verzorgingsroutine opgenomen. Vooral bij beauty ampullen/fluids en serums wordt apparatuur steeds meer ingezet. Door de trillingen ontstaan ruimtes tussen de cellen waardoor geconcentreerde werkstoffen de diepere huidlagen beter kunnen bereiken.

 

 Ultrasonic Skin Activator : Klik hier voor de test:

 

Ultrasonic Skin Activator_72BABOR DOCTOR BABOR Tech Cellular Ultrasonic Skin Activator professionele beauty-technologieën

 

 

Stap 1: Reiniging tot diep in de poriën

Dieptereiniging: uit te voeren in combinatie met de Ionic Cleansing Gel. De op iontoforese ( = transport elektrisch geladen deeltjes door gelijkstroom ) gebaseerde reiniging zet deeltjes in de huid in beweging en ondersteunt op deze wijze de reiniging tot diep in de poriën.

Door de combinatie van Ionic Cleansing gel op uw gezicht met de Ultrasonic Skin Activator worden de microscopisch kleine vuile deeltjes als een magneet naar de oppervlakte getrokken. Hierdoor ontstaat er een ruimte tussen de cellen waardoor werkstoffen de diepere huidlagen bereiken. Zo wordt er een optimaal effect behaald.

Stap 2: Micromassage met ultrasone golven

5MHz Ultrasone golven: Ultrasone golven ontstaan als hoogfrequente elektrische impulsen in mechanische trillingen worden omgezet. De zo in het lichaam gebrachte energie bewerktstelligt, dat elk deeltje in trilling wordt veranderd. Er ontstaat een micromassage in het weefsel. Op deze wijze, kunnen de volgende verzorgingsproducten hun werking trefzeker ontvouwen.

 

Gebruiksadvies:

Voor het beste resultaat starten we met een professionele behandeling in het instituut, om u optimaal te kunnen begeleiden voor het gebruik thuis van de Ultrasonic Skin Activator. Daarna gebruikt u gedurende 4 weken de Ultrasonic Skin Activator dagelijks s’avonds gedurende 10 minuten. Na 4 weken dit verzorgingsritueel elke drie dagen uitvoeren.

 

Voor persoonlijk advies en service bent u van harte welkom bij Studio 13 Master in Skin & Hair.

Hartelijke groet,
Moncy Klein

 

 

 

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

Rosacea