Cosmetisch Arts

Cosmetisch arts in Paterswolde en Eelde aanwezig bij Studio 13. De samenwerking met de bekende Knap Clinics uit Amsterdam geeft ons deze unieke mogelijkheid om u dit aan te bieden.

De cosmetisch arts Maarten Facee Schaeffer (BIG 09915127801) is aanwezig in ons instituut om u op cosmetisch gebied vele mogelijkheden aan te bieden op het gebied van botox, fillers en zuurstof infusen.

Wie is Maarten?

Drs. Maarten Façee Schaeffer is een zeer ervaren cosmetisch arts en sinds kort parttime werkzaam voor KNAP Clinic. Maarten is gespecialiseerd in Botox en fillers en daarnaast voert hij ook op maat gemaakte vitamine infuusbehandelingen uit. Maarten staat erom bekend dat ieder behandelplan individueel wordt ingericht passend bij de persoonlijkheid en de wensen van de patiënt. Een eerlijk en haalbaar advies staat hierbij altijd voorop.

Het doel van Maarten is een ´natuurlijk en langdurig resultaat´.
Hij staat bekend om zijn luisterend oor en hij vind het uitermate belangrijk om tijd aan zijn patiënten te besteden om zo meer te weten te komen over de wensen maar ook de aarzelingen.

Iedere patiënt is anders en daar wordt de aanpak op aangepast zodat het hoogst mogelijke cosmetische resultaat kan worden behaald.

Cosmetisch arts dr.Maarten Facee Schaeffer

Opleiding en ervaring:

Dokter Maarten is na zijn studie geneeskunde ruim 4 jaar werkzaam geweest in de orthopedie. Hierdoor heeft hij een zeer brede kennis van botstructuren en spieren opgebouwd die goed toepasbaaris in de cosmetiek. Na deze periode heeft hij de eerste officiële opleiding van het NVCG voor cosmetisch artsen afgerond. Naast botox en fillers voert hij ook infuusbehandelingen uit.
Dokter Maarten staat garant voor een professioneel medisch beleid. Hij is lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Hij is vanaf nu werkzaam binnen KNAP Clinic voor botox en filler behandelingen.

Fronsrimpel

Lippen Opvullen

Botox en Fillers

fronsrimpel met botox bij Studio 13 Eelde-Paterswolde Groningen en Haren
lippen opvullen Studio 13 Eelde Paterswolde Groningen en Haren
botox Studio 13 Eelde Paterswolde Groningen en Haren

Vitamine Infusen

Tanden Knarsen

Overmatig Zweten

Vitamine Infusen Studio 13 Eelde Paterswolde Groningen en Haren
Tanden knarsen Beauty Studio 13 Eelde-Paterswolde Groningen en Haren
Cosmetisch Arts drs. Maarten Facee Schaeffer Beauty Studio 13 Eelde Paterswolde Groningen en Haren
Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Start typing and press Enter to search