Cosmetisch Arts Robin Snijder

Cosmetisch arts in Paterswolde en Eelde aanwezig bij Studio 13. De samenwerking met verschillende bekende klinieken geeft ons deze unieke mogelijkheid om u dit aan te bieden.

De cosmetisch arts Robin Snijder van deze kliniek is één van de weinige artsen in Nederland die als cosmetisch arts is afgestudeerd. Ook al heb je geneeskunde gestudeerd en ben je bevoegd om te injecteren, dan houdt het nog niet in dat je een bekwaam gespecialiseerd arts bent in injectables, fillers en botox.

Injectables fillers en botox zijn specialisaties van een cosmetisch arts!!

Hij is BIG geregistreerd volgens de nieuwe wet.(BIG 09915127801) Hij is aanwezig in ons instituut om u op cosmetisch gebied vele mogelijkheden aan te bieden op het gebied van botox, fillers en de allernieuwste Profhilo behandelingen

Wie is Robin?

Voor Robin Snijders was het vanaf het begin van zijn opleiding al duidelijk dat hij gemaakt was voor de plastische chirurgie. Daar heeft hij tijdens zijn opleiding aan de Universiteit van Amsterdam dan ook ruim de aandacht aan besteed.

Hij heeft zijn opleiding bij het AMC afgerond met een eindstage op de afdeling plastische chirurgie.

Na zijn ervaring binnen de plastische chirurgie en algemene chirurgie heeft hij besloten om zich te specialiseren tot cosmetisch arts. Het mooie van het cosmetische vak vindt hij de combinatie van de creativiteit en de focus op kwaliteit en resultaat.

Zijn doel is om natuurlijke schoonheid en functionaliteit te kunnen definiëren en (re)construeren. Zijn doel is om een frisse uitgeruste uitstraling te realiseren zonder het karakter van het gezicht te verliezen.

Hij staat bekend om zijn luisterend oor waarbij hij zorgvuldig de wensen van zijn cliënten in kaart brengt om vervolgens een passend behandeladvies op te stellen. Robin staat bekend om zijn goede medische zorg, waarbij hij samen met de cliënt toewerkt naar een optimaal resultaat.

Natuurlijke schoonheid bereiken en behouden is de gouden standaard voor hem. Zijn sociale vaardigheden en esthetische visie maken hem tot een zeer prettige en zorgvuldige arts.

Robin staat erom bekend dat ieder behandelplan individueel wordt ingericht passend bij de persoonlijkheid en de wensen van de patiënt. Een eerlijk en haalbaar advies staat hierbij altijd voorop.

Het doel van Robin is een ´natuurlijk en langdurig resultaat´.
Hij staat bekend om zijn luisterend oor en hij vind het uitermate belangrijk om tijd aan zijn patiënten te besteden om zo meer te weten te komen over de wensen maar ook de aarzelingen.

Iedere patiënt is anders en daar wordt de aanpak op aangepast zodat het hoogst mogelijke cosmetische resultaat kan worden behaald.

Cosmetisch Arts Robin Snijder specialist in fillers en botox

Fronsrimpel

Lippen opvullen

Botox en Fillers

Vaak heeft de fronsrimpel een erfelijke aanleg als oorzaak: een diepe rimpel tussen de wenkbrauwen… lees meer

Mooie, volle lippen zijn aantrekkelijk en geven uw gezicht een verleidelijke en mooie uitstraling. De lippen… lees meer

Injectables met botox en/of hyaluronzuur laat u weer jonger lijken door net de correctie te maken die nodig is… lees meer

Profilo

Tanden Knarsen

Totale Gezichtsbenadering

Een Profhilo behandeling is de een ideale behandeling als u op zoek bent naar een natuurlijk resultaat… lees meer

Met botox injecties is tandenknarsen zeer goed te behandelen. Door nachtelijk tandenknarsen kunnen een...lees meer

De huidige trend is veel meer op het gehele gezicht gericht en werken met een huidverjongend behandelplan… lees meer

Wallen/donkere kringen

 Transpiratie/hyperhydrose

Hangende mondhoeken

Wallen onder de ogen zijn voor veel mensen een bron van schaamte. Er bestaan ook veel misverstanden...lees meer

Zweten of een vieze geur die in uw kleren kruipt.
Herkent u zichzelf hierin? Dan is…lees meer

Wanneer je last hebt van hangende mondhoeken, kunnen vrienden, kennissen of collega’s het idee hebben...lees meer

Start typing and press Enter to search