Botox en Fillers in Eelde-Paterswolde

Voor de Botox en Fillers bij Studio 13 in Eelde-Paterswolde werken wij samen met een erkend cosmetisch arts lid van de NVCG.

Botox en fillers zijn  één van de  mogelijkheden om er blijvend jong uit te zien. Met injectables kun je de tijd stilzetten. Wanneer de eerste echte ouderdomsverschijnselen optreden is dit een mooie mogelijkheid om correcties aan te brengen.

botox en fillers in eelde-paterswolde, Groningen en Haren

Is botox een veilig product

De Botox middelen zijn van een natuurlijk gezuiverd eiwit. Het werkzame bestanddeel in deze spier ontspanners is afkomstig van bacteriën. Dat klinkt misschien vreemd, maar dat is het niet: penicilline wordt bijvoorbeeld van schimmels gemaakt. Wanneer dit middel in de zenuw van de spier die de rimpel veroorzaakt, wordt ingespoten, komt de spier in ruststand. De huid ontspant zich en de rimpel vervaagt.

Het aanwezige Botox-eiwit is voor een korte tijd actief. Het effect duurt enkele maanden. Interessant en een bijkomend voordeel is dat, hoe vaker u Botox inspuit, hoe langer de werking aanhoudt. Dit in tegenstelling tot andere medicijnen of middelen. Uw gewoonte wordt namelijk behandeld: u fronst bijvoorbeeld steeds minder.

Het Botox-eiwit is veilig en wordt ook geneeskundig gebruikt bij verschillende aandoeningen. Miljoenen mensen, zowel mannen als vrouwen, zijn afgelopen 30 jaar veilig door artsen behandeld met spier ontspanners. Het is een van de meest onderzochte medische behandelingen. En er zijn geen negatieve lange termijn effecten gerapporteerd.

Correcties met Fillers

Mooie correcties zijn bijv de neus-lippenplooi, wallen onder de ogen, hangende mondhoeken, voorhoofdfrons, dunne smalle lippen, dwarse rimpels op de wangen, breuklijnen, kraaienpootjes enz.

Door tijdig een kleine hoeveelheid hyaluronzuur te injecteren kun je deze problemen van ouderdom voorkomen.

Mensen in je omgeving zullen niet merken dat je behandeld bent maar eerder opmerken hoe goed en uitgerust je eruit ziet, alsof je op vakantie bent geweest.

Niet voor niets  is het steeds meer de trend bij dames op gepensioneerde leeftijd om er 5-10 jaar jonger uit te zien, dit geeft een jeugdiger uitstraling en werkt positief op de gemoedstoestand.

Fillers

Fillers ( Restylane) zijn rimpelvullers die met een kleine injectienaald in de huid worden gespoten om kleine rimpels te verminderen of geheel op te vullen.

Restylane is uniek doordat het de eerste biologische afbreekbare hyaluronzuur is van niet dierlijke oorsprong. Deze filler geeft een mooier en langduriger effect dan andere hyaluronzuren.

Tijdens de behandeling kan er in overleg met de arts evt verdoving toegepast worden. Bespreek in uw geval wat het meest comfortabel is voor u. De behandeling geeft direct resultaat.

Met name rimpels die ontstaan door verlies van vetweefsel waardoor volume verlies ontstaat zoals de wangen, mondhoeken, lippen.

Botox en Fillers voor frons van de wenkkbrauwen

Botox en fillers zijn middelen die het spierweefsel ontspannen waardoor de prikkeloverdracht van zenuw naar spier tijdelijk minder krachtig wordt. Hierdoor gaan rimpels op het voorhoofd, frontrimpels en kraaienpootjes verzachten of zelfs helemaal verdwijnen.

Op deze plaatsen heeft de huid het meeste te lijden door het samen trekken van de spieren. De rimpeldiepte verminderd doorgaans met 90 tot 95 %.

Botox is ook uitermate geschikt voor migraine, tandenknarsen en overmatige transpiratie. De injectebles kunnen naast elkaar worden toegepast voor verschillende probleemgebieden, het effect is tijdelijk.

Na de behandeling wordt er indien nodig met pakkingen gekoeld en de eerste dagen kunnen er blauwe plekjes door het prikken ontstaan en soms ook zwellingen. Dit verdwijnt snel.

Vermijd blootstelling aan sauna, zon, of zonnebank gedurende een week.

Gratis consult voor botox en fillers bij cosmetisch arts

Wij proberen in de behandeling samen met u tot het best gewenste resultaat te komen. Soms kan het zijn dat er meerder behandelingen nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen.

Dit wordt in overleg met u bepaald. Mocht de behandeling buiten onze deskundigheid gaan dan geven wij dat eerlijk aan.

Wilt u meer wilt weten over de cosmetisch arts ?

Lees meer in onze blog: Botox en hyaluronzuur

Afspraak maken bij de cosmetisch arts?

U kunt kosteloos een afspraak maken voor een intakegesprek voor botox en/of fillers.

Volg na een behandeling het deskundige advies van de arts en schoonheidsspecialist op voor een optimaal resultaat.

Start typing and press Enter to search