DE PIONIER VAN PROFESSIONELE HUIDVERZORGING

Bij Studio 13 Master in Skin & Hair werken wij met de gerenommeerde producten van Babor Cosmetics. Unieke weldaden van kostbare bestanddelen, zoveel mogelijk van natuurlijke oorsprong, en niet op dieren getest.

Waarom u BABOR exclusief bij uw schoonheidsspecialiste verkrijgt?

Waarom u deze huidverzorgingsproducten exclusief bij uw schoonheidsspecialiste verkrijgt spreekt voor zich, als specialistes brengen zij ons de beste mogelijkheden voor uw huid. Zij garanderen de hoogste verdraagzaamheid en de beste resultaten sinds 60 jaar.

Zo staan ze al 60 jaar aan de top met de absolute Hy-Öl en Phytoactive als highlight. De unieke 2 fasen reiniging, op basis van lijnzaad-aardnoot en sesamolie.

En niet na te bootsen de Babor fluids/ampullen, fantastische beauty elixers en directe mooimakers, ook al 60 jaar in de collectie.

Dit alles gecombineerd maakt de behandeling uniek en speciaal.

Echte schoonheidsbehandelingen en schoonheidsverzorgingen ondergaat u het beste onder de handen van een expert.

film babor schoonheidsproducten

Revitalash

Foto wimperserum revitalash

Foto wimperserum Revitalash

Bij Studio 13 Master in Skin & Hair kunt u terecht voor de producten van Revitalash.
deze bestaan uit een wimperverlengend serum, een wenkbrauw opvullend serum, een wenkbrauwen gel met kleur.
Geen vervelende momenten met wimperverlenging of wimperextensions, geen dunne kale wenkbrauwen meer door een serum dat simpel en eenvoudig aan te brengen is en fantastisch werkt. Geen wimperextensions meer die eraf vallen, of klachten van allergie door lijm, zelfs na een chemokuur waardoor de wenkbrauwen dunner zijn of uitvallen krijgt u een prachtig resultaat.

Resultaat

Binnen 3 weken merkt u het verschil al in lengte en volume van uw wimpers en / of wenkbrauwen.

Gebruiksaanwijzing :

Heel simpel; door simpel 3 maanden achtereenvolgend het serum dagelijks op uw wimpers of wenkbrauwen aan te brengen. Daarna kunt u volstaan om het serum 3 x per week aan te brengen

producten-2

Start typing and press Enter to search