Babor Ampullen-Fluids Directe huidverbetering!

 In Huidverbetering

Wat zijn ampullen en fluids??

Ampullen zijn beauty fluids bestaande uit zeer krachtige en hooggedosserde werkstoffen in
een glazen flesje van 2 ml. Het zijn directe mooimakers.

Wat doet een fluid of ampul??

De werking van een ampul is direct na het aanbrengen zichtbaar. De huid krijgt een prachtige glans en ziet er gezond uit. Er ontstaat een voelbaar gladder huidoppervlak, een gelijkmatiger en stralender huid, en een frisse uitstraling. Welk probleem u ook hebt of wat u ook graag verbeterd wilt hebben, bijv rimpels, verslapping, elasticiteit, droogte van de huid, de conditie van de huid, een vermoeide huid, een vale huid, een gestresste huid, een vette huid, een zon beschadigde huid. Er zijn diverse soorten ampullen met veel verschillende mogelijkheden.

Welke fluids zijn er?

Moist en Lipid (Voor vocht en vet gehalte)

*Hydra Plus Active Fluid
*Multi Active Vitaminen Fluid
*New Skin Fluid
*Reitalizing Oxygen Fluid

Sensitive- Anti-Stress (Roodheden, irritatie, kalmeren, zonnebrand)

* Stop Stress Fluid
* Afther Sun Fluid

Pure (Onzuivere en gecombineerde huid)

*Purifying Active Fluid
*Intense Balancing Fluid

Anti-Aging (Rimpels, liftend, verslapping)

*Collageen Booster Fluid
*3D Lifting Fluid
*Triple Booster Fluid
*Lift Express Fluid

Wanneer gebruik ik een fluid of ampul:

Het vochtgehalte van de huid loopt vanaf je 25e levensjaar al terug, waardoor het verstandig wordt om hier iets aan te doen. Door hier niets aan te doen onstaat er vocht tekort in de huid kunnen er verschillende reacties gaan optreden, waardoor het huidbeeld gaat veranderen en de conditie verslechterd. Verstandig is om vanf je 30e levensjaar ampullen te gaan gebruiken zodat je de huid in optmale condite houdt. Dit voor extra vocht, het vangen van vrije readicalen, celvernieuwing en extra zuurstof voor de cellen. Ampullen zijn directe mooi makers en geven direct resultaat. Ampullen of fluids zijn een must voor iedere huid.

Hoe gebruik ik een fluid of ampul:

Doe een tissue om het slanke gedeelte van de glazen ampul, en breek in één beweging de ampul. Daarna de fluid op de hand verdelen en na de BABOR gezichtsreiniging in kleine hoeveelheden aanbrengen op gezicht, hals en decolleté. De gehele fluid dient in één keergebruikt te worden. De fluid met platte handen in de huid drukken, even inkloppen en kort laten inwerken. Daarna de BABOR verzorgingscrème aanbrengen.

Hoe vaak gebruik ik een fluid of ampul??

Het allerbeste is om iedere dag een ampul te gebruiken, ook een optie is om een kuur te doen. Deze bestaat uit een samengestelde ampullenkuur, 1 x per kwartaal 5 weken iedere dag een ampul. Een enkele kuur is altijd 7 dagen achter elkaar iedere dag een ampul.

Hartelijke groet,

Moncy Klein

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

Reinigen